Malom MoziMalom MoziMalom Mozi Webshop

Mortal Kombat

Mortal Kombat

mikortól: 2021. 05. 27.

  • kanadai-amerikai fantasztikus akciófilm, kalandfilm, magyarul beszélő 18
  • rendező: Simon McQuoid
  • szereplők: Lewis Tan (Cole Young), Jessica McNamee (Sonya Blade), Hiroyuki Sanada (Hanzo Hasashi / Scorpion), Joe Taslim (Bi-Han / Sub-Zero)
  • 110 min

Van, aki abból él, hogy bírja, ha ütik. Cole Young (Lewis Tan) ilyen. Pénzért bunyózik, és többnyire veszít. Nem tudja, hogy mennyivel többre hivatott, és milyen sok múlik rajta. Pedig csak el kellene gondolkodnia különös, sárkány alakú anyajegyén…
A Külvidék császára elküldte legjobb harcosát, Sub-Zerót, hogy legyőzze a Földvilág harcosait. Már kilenc bajnokságon győztek: ha tizedszer is diadalmaskodnak, akkor birodalmukhoz csatolhatják a legyőzött világot. És megindul az ostrom.
Cole nem nagyon érti, mi történik vele. Csak azt látja, hogy furcsábbnál furcsább vidékekre vetődik, egyre különösebb erejű, hatalmú és humorú harcosokkal találja szemben magát, és küzdenie kell. De most elképesztő tétje van a meccsnek… az egész világ.

Minden idők egyik legnépszerűbb játéka, valamint a belőle készült filmek és képregények igazi kultuszt teremtettek a látványos, vad kézitusák, a különleges képességű harcosok és különleges fegyvereik köré. James Wan producer már bebizonyította, hogy minden arannyá válik a kezében.
Ezúttal véres arany lesz az!
Get over here! – Állj elém, ha mersz!

IMDB

PORT.HU

A film értékelése

Ajánlom ismerőseimnek

Online jegyfoglalás: