Malom MoziMalom MoziMalom Mozi Webshop

Filmajánló

Bűvölet - Az örökség

The Craft: Legacy

mikortól: 2020. 10. 29.

 • fantasy, horror-dráma, magyarul beszélő e12
 • rendező: Zoe Lister-Jones
 • szereplők: Michelle Monaghan, Cailee Spaeny, David Duchovny
 • min

Hannah világa felfordul.
Az anyja férjhez megy, és ők beköltöznek az új apuka hatalmas házába, három fia mellé. Az új suliban mindenki bunkó. Csak három fura csaj fogadja be Hannah-t: szükségük van ugyanis egy negyedikre boszorkányos, a túlvilágot megidéző játékukhoz.
Csak azt nem tudják, hogy Hannah különleges képességekkel rendelkezik, és amikor vele egészül ki a rituális kör, csakugyan megtörténik a csoda – de gonosz erők szabadulnak el tőle.
És egyre furcsább dolgok történnek a gimiben, meg otthon – ahol szintén fény derül néhány sötét titokra…
A gonosz mindenütt ott volt, és most a lányoknak kell szembenézniük vele.

A Blumhouse az elmúlt évtized legmenőbb horrorjait, az Insidious-, A bűn éjszakája-, a Parajelenségek-, a Halloween-sorozatot, a Szétörve és a Boldog halálnapot című filmet gyártotta. Ezúttal azonban újra hangolta a műfajt: most négy csaj a történet főhőse, és a misztikus események az ő középsulis világukban jelennek meg.

IMDB

PORT.HU


Roald Dahl: Boszorkányok

The Witches

mikortól: 2020. 11. 05.

 • amerikai családi kalandfilm, vígjáték, magyarul beszélő 12
 • rendező: Robert Zemeckis
 • szereplők: Anne Hathaway (Grand High Witch), Stanley Tucci (Mr. Stringer), Octavia Spencer (nagymama), Charles Edwards (Mr. Jenkins)
 • min

Boszorkányok pedig vannak! Szerencsére!
Egy elárvult kisfiú kénytelen a távoli vidéken élő nagymamájához (Octavia Spencer) költözni – és együtt ismerkednek össze néhány nagy elegáns, különleges, és megtévesztően kedves nővel: akikről hamar kiderül, hogy boszorkányok.
Amikor pedig a nagyi menteni próbálja az unokáját, pont arra a helyre keverednek, ahol a Legfőbb Boszorkány (Anne Hathaway) összegyűjtötte az összes kolléganőjét, mert van egy szörnyű terve. Mit tehet egy eszes kissrác, ha rengeteg boszorkány közé keveredik? Hősünknek fogalma sincs: de megpróbálja feltalálni magát.
A mozgalmas és ötletes történetet igazi angol humor szövi át.

A legszellemesebb angol furamese író, a Charlie és a csokigyár, a Matilda, A barátságos óriás vagy A fantasztikus Róka úr eredetijének kiagyalója írta a Boszorkányok alapját is, amelyből az Oscar-díjas Robert Zemeckis, a Vissza a jövőbe-trilógia és a Forrest Gump rendezője készített sztárparádés filmet. A főszerepben a boszorkányos szépségű Anne Hathaway!

IMDB

PORT.HU


Kutyák és macskák 3.: A mancs parancs

Cats & Dogs 3: Paws Unite

mikortól: 2020. 11. 12.

 • amerikai családi vígjáték, akciófilm, magyarul beszélő 6
 • rendező: Sean McNamara
 • szereplők:
 • 84 min

A kutyák és macskák között teljes a béke. Jól képzett különleges ügynökeik titkos támaszpontjaikról ellenőrzik, hogy ne legyen olyan vadmacska vagy szédült eb, amelyik megzavarja az évszázados háborút követő törékeny nyugalmat.
De amikor egy rejtélyes főgonosz különlegesen rafinált tervével mégis egymásnak ugrasztja őket, tehetetlenek: csak egy lusta blöki és egy tériszonyos házicica marad, aki megkeresheti a titokzatos Pablót, a félelmetes, világuralomra törő kakadut. Ráadásul nemcsak a főgonosz hollétét kell kiszagolniuk, hanem a saját, tizenéves gazdáik problémáit is nekik kell megoldaniuk.

A nagysikerű filmek harmadik részében ismét beszélő kutyák és macskák csinálnak furcsa, vicces és különleges dolgokat – úgy, hogy a gazdáiknak fogalma sincs semmiről!
Játékos, szellemes és szőrös vígjáték állatbarátoknak, állatoknak és általában az egész családnak.

IMDB

PORT.HU


Becsúszó szerelem

Becsúszó szerelem

mikortól: 2020. 11. 12.

 • magyar vígjáték, magyar 12
 • rendező: Nagy Viktor Oszkár
 • szereplők: Ötvös András (Gyula), Gombó Viola Lotti (Lüszi)
 • 92 min

Gyula, az elkötelezett fociultra és felesége, Mariann gyereket szeretnének. Miután kiderül, hogy a férfi meddő és az örökbefogadás lehetősége is elszáll, Mariann utolsó esélyként megállapodik egy roma lánnyal, Lüszivel, hogy a hamarosan születendő gyermekét magukhoz veszik. A terv mindannyiuk életét fenekestül forgatja fel. Gyulának ettől fogva folyamatosan trükköznie kell, hogy ne bukjon le a rasszista focirajongó barátai előtt, a magánélete pedig további nem várt fordulatokat tartogat számára: Ámor nyilai a legváratlanabb helyről találnak a szívébe, humoros helyzetek és erkölcsi dilemmák sora elé állítva hősünket.

A Becsúszó szerelem Nagy Viktor Oszkár új játékfilmje. Nagy első játékfilmjével, az Apafölddel a nemzetközi kritikusok Gene Moskowitz díját nyerte el a 40. Magyar Filmszemlén. Azt követően számos díjnyertes dokumentumfilmet (Két világ között, Felsőbb parancs, Székely lelemény), valamint a Hivatal című tévéfilmet készítette el. A film főszereplői Ötvös András (Nyitva, #Sohavégetnemérős, Isteni műszak), Thuróczy Szabolcs (Drakulics elvtárs, Aranyélet, Valami Amerika 3, Tiszta szívvel), Stefanovics Angéla (Akik maradtak, Liliom ösvény, Viktória: A zürichi expressz) és Rajkai Zoltán (Alvilág, Aranyélet, Lajkó – Cigány az űrben, 1945). A mellékszerepekben mások mellett Tenki Réka (Nyitva, Testről és lélekről, Seveled, Budapest Noir) és a filmrendező Hajdu Szabolcs (Ernelláék Farkaséknál, Bibliothéque Pascal, Fehér tenyér) is láthatók. A Becsúszó szerelem látványtervezője Kővári Kata, a jelmeztervezője Sinkovics Judit (Foglyok, Testről és lélekről, Valami Amerika 3, Valan – Az angyalok völgye, Toxikoma). A film a Campfilm gyártásában, a Sparks koprodukciójában, a Filmintézet támogatásával készült.

IMDB

PORT.HU


Fuss

Run

mikortól: 2020. 11. 19.

 • amerikai thriller, magyarul beszélő e16
 • rendező: Aneesh Chaganty
 • szereplők: Sarah Paulson (Diane Sherman), Kiera Allen (Chloe Sherman)
 • min

Azt mondják, soha nem menekülhetsz egy anya szeretete elől. De Chloe számára ez inkább fenyegetést jelent. Van valami természetellenes, sőt baljóslatú kapcsolat Chloe (az újonc Kiera Allen) és anyja, Diane (Sarah Paulson) között. Diane teljes elszigeteltségben nevelte lányát annak születése óta, kontrollálva minden mozdulatát – és vannak olyan titkok, amiket Chloe csak most kezd megérteni. A Keresés című film alkotóinak új filmje.

IMDB

PORT.HU


Spirál

Spirál

mikortól: 2020. 11. 19.

 • magyar filmdráma, magyar 16
 • rendező: Felméri Cecilia
 • szereplők: Borbély Alexandra (Nóra), Bogdan Dumitrache (Bence), Kiss Diána Magdolna (Janka)
 • 100 min

Egy férfi és két nő különös háromszögtörténete bontakozik ki egy tóparti házban. A titokzatos módon eltűnt apáról a fiúra hagyományozott horgásztó távol esik a várostól, egy elszigetelt, varázslatos világ. Halak, madarak, vadállatok békésnek tűnő otthona. A felszín alatt azonban titkok lappanganak és az évszakok körforgásával együtt a horgásztavat gondozó férfi és két nő baljós története is beteljesedik. Lélektani krimi az elengedésről, az ismétlődő kapcsolatokról, a konfliktusokról és a szembenézés nehézségeiről.

A Spirál Felméri Cecília kolozsvári rendező (Boldogságpasztilla, Végtelen percek, Mátyás, Mátyás, Kakukk) első nagyjátékfilmje. Korábbi alkotásai több rangos nemzetközi filmfesztiválon vettek részt, Felmérit a CineFest-en „A jövő reménysége díj”-jal, a Magyar Filmszemlén a „Legígéretesebb fiatal tehetség díj”-jal ismerték el. Felméri valamennyi korábbi munkáját Muhi András producerrel készítette, közös munkájuknak mintegy megkoronzása a mostani játékfilm. A film főszereplői az Oscar-jelölt, Arany Medve-díjas Testről és lélekről Európai Filmdíjas színésznője, Borbély Alexandra; a Pororoca című filmbeli alakításáért több rangos nemzetközi filmfesztiválon a legjobb férfi főszereplő díját kiérdemlő, az Arany Medve-díjas Anyai szív sztárja, Bogdan Dumitrache román színművész (Pororoca, Legjobb szándék); és Kiss Diána Magdolna (A nagy füzet, Fehér Isten, Az Úr hangja). A Spirál látványtervezője Cseh Renátó, operatőre Réder György (Brazilok, Lajkó, cigány az űrben), a jelmeztervező Ferencz Zsófi. A film az Inforg-M&M Film és a Hai Hui Entertainment koprodukciójában, a FocusFox gyártásában, a Nemzeti Filmintézet, a Román Filmközpont (CNC) és az Eurimages támogatásával készült.

IMDB

PORT.HU


Freaky

Freaky

mikortól: 2020. 11. 26.

 • amerikai horror-vígjáték, thriller, magyarul beszélő e16
 • rendező: Christopher Landon
 • szereplők: Vince Vaughn (Böllér), Kathryn Newton (Millie)
 • min

Támad a testcserés terror a Blumhouse új horror-vígjátékában, ahol egy tinicsaj cserél testet egy könyörtelen sorozatgyilkossal.
A 17 éves Millie Kessler (Kathryn Newton, Szűzőrség, Hatalmas kis hazugságok) nem szeretne mást, csak valahogy túlélni a Blissfield gimi folyosóin a menő csajok és srácok kegyetlenkedéseit. Ám amikor a város hírhedt sorozatgyilkosa, a Böllér (Vince Vaughn) őt szemeli ki új áldozatának, akkor egyből elfelejti a gimi utolsó évének minden nyűgét.
A Böllér misztikus, ősi tőre az oka, hogy gyilkos és leendő áldozata egymás bőrében kötnek ki, és Millie-nek 24 órája van visszaszerezni a testét, mielőtt a csere véglegessé válik, és a lány örökre egy középkorú elmebetegben ragad. Csak az a gond, hogy Millie most egy böhöm pszichopata, aki után embervadászat zajlik városszerte, miközben a Böllér egy tinilány, aki a közelgő szalagavatón élheti ki gyilkos hajlamait.
A barátok - az ultratudatos Nyla (Celeste O’Connor, Szellemirtók: Az örökség), az ultradivatos Joshua (Misha Osherovich, Az aranypinty) és az ultrahelyes srác, Booker (Uriah Shelton, Kalandorok kapuja) – segítségével Millie versenyt fut az idővel, hogy feloldja az átkot, miközben a Böllér rájön, hogy egy gimis csaj teste tökéletes álca egy kis szalagavatós henteléshez...
Christopher Landon író-rendező (Boldog halálnapot!, a Parajelenségek-sorozat) mesésen zakkant elméjének terméke ez az éjfekete horrorkomédia egy eszelős szökevényről, egy szeles szőke lányról, és a gimnáziumi lét brutális valóságáról. A film producere Jason Blum (Halloween, A láthatatlan ember).

IMDB

PORT.HU


Hozzászólások (73)

Új hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!
2020-10-15 12:29:17
73. Csillámpónii
Szia Suncike!
Nincs pontos információnk, valószínűleg jövő évre csúszik.

2020-10-14 20:56:25
72. Suncike
Sziasztok. Top Gunról lehet valamit tudni? Köszi

2020-10-05 13:43:43
71. Csillámpónii
Szia petikrisz!
Lehet igen, addig le lehet venni a maszkot.

2020-10-03 17:35:24
70. petikrisz
Sziasztok! A moziteremben, a film vetítése alatt, lehet csemegézni? Vagy a maszk viselése miatt, nem?

2020-09-27 17:46:45
69. theEnd
Szia zzzi253.
Sajnos a filmek megjelenése mindig a gyártó stúdiók engedélyéhez kötött és bár korábban az októberi volt a tervezett dátum, most úgy döntöttek, hogy eltolják. A most megadott decemberi időpont is változhat még a jelenlegi helyzeteben. Ráadásul minden nagy film ebben a cipőben jár. (Fekete Özvegy; Halál a Níluson) :(

2020-09-27 17:07:31
68. zzzi253
Sziasztok!
Múlt héten még október 1. volt a Wonder Women várható vetítési időpontja, most pedig december 24 van kint. Most akkor melyik az igaz?

2020-09-17 12:41:35
67. Csillámpónii
Szia Alexa-2003!
Így van igen, a mozi teljes területén.

2020-09-16 20:02:07
66. Alexa-2003
Hello ! Azt szeretném kérdezni, hogy az új rendelet szerint a moziban is kell maszk, ez azt jelenti, hogy vetítés alatt is fel kell venni ? Nem eléggé egyértelmű...

2020-07-16 13:20:37
65. Csillámpónii
Szia Dóri1993!
Csak azokat a filmeket fogjuk biztosan vetíteni, amiket itt megtalálsz a filmajánló menüpontban, ami ide (még) nem került fel, azoknak a vetítéséről nincs információnk.

2020-07-15 16:23:18
64. Dóri1993
Sziasztok! Szeretném kérdezni hogy a Hang nélkül 2
fogjátok e még vetíteni? ?

 1 2 3 4 5 6 7 8 / 8 oldal Következõ »