Malom MoziMalom MoziMalom Mozi Webshop

Filmajánló

Így vagy tökéletes

Így vagy tökéletes

mikortól: 2020. 08. 19.

 • magyar romantikus film, magyarul beszélő 16
 • rendező: Varsics Péter
 • szereplők: Béres Márta (Tordai Kata), Fekete Ernő (Somos András)
 • 105 min

Az írók nem mind elviselhetetlenek, de András (Fekete Ernő) kétségtelenül az. Egy sikeres reklámügynökség kiégett kreatívigazgatójaként még azután is komoly író szeretne lenni, hogy az első regénye csúnyán megbukott. Lenéz mindent, ami nem szépirodalom, így mélyen megveti az új spirituális bestsellert, az Így vagy tökéletest és annak népszerű szerzőjét, Katát (Béres Márta).
Aztán egy közös fotójuk felpörög a közösségi médiában, elterjed róluk, hogy járnak, és Andrásnak – kis segítséggel – támad egy nagy ötlete: ez a kapcsolat esetleg sikerre segítheti az új művét.
Kár, hogy az életben semmi sem megy olyan egyszerűen, mint a regényekben. Főleg, ha pár megbízhatatlan pasi (Lengyel Tamás, Thuróczy Szabolcs), nagyszájú kolléga (Dér Zsolt), életunt műkritikus (Hegedűs D. Géza) meg egy dögös reklámszépség (Trokán Nóra) is belekeveredik az ügybe.

IMDB

PORT.HU


Flamik

Extinct

mikortól: 2021. 08. 05.

 • amerikai-kanadai-kínai animációs vígjáték, kalandfilm, magyarul beszélő 6
 • rendező: David Silverman, Raymond S. Persi
 • szereplők:
 • 84 min

Létezik egy távoli csodás sziget, ahol kis fánk alakú teremtmények, a flamik éldegélnek. Op és Ed, a cserfes, szeleburdi flami-testvérpár egy nap egy különleges virágot talál, amely 1835-bõl a mai Sanghajba repíti őket. Egy vadiúj világban találják magukat, ami csupa fény, és zaj, és izgalom, és ahol már nem léteznek a flamik.

Az első sokk után a cuki kétbalkezes duó útra kel, hogy megmentsék a fajukat a kihalástól. Miután rátalálnak az időutazó gépre – ami őket is átsegítette az időkapun -, évszázadokat átívelő kalandokban lesz részük, ahol megannyi kedves barátra lelnek, és talán még a történelmet is megváltoztatják.

IMDB

PORT.HU


Végtelen útvesztő 2. – Bajnokok csatája

Escape Room: Tournament of Champions

mikortól: 2021. 08. 12.

 • amerikai misztikus thriller, horror, magyarul beszélő 16
 • rendező: Adam Robitel
 • szereplők: Taylor Russell, Zoey Davis, Indya Moore Isabelle Fuhrman
 • 88 min

Hat ember összezárva találja magát egy menekülőszobában, ahonnan csak egy újabb menekülőszobába vezet kijárat – és aki hibázik, az nem pontot veszít, hanem az életét. Így indult a Végtelen útvesztő, amelyből az első, hátborzongatóan izgalmas rész végén csupán csak ketten kerültek ki élve.
Zoey és Ben megúszta a kalandot, és megfogadta, hogy leleplezi a titokzatos Játékmestert megbízóit.

De ők közben új játékot terveztek: a túlélési esély 4%, és Zoey és Ben is játszani fog. Akár akarja, akár nem.

2019 egyik legnagyobb meglepetés sikere, a szokatlanul ravaszul megírt horror/thriller elképesztően népszerű lett az egész világon. Az első rész írója és rendezője újra összefogott, hogy újabb próbáknak vessék alá életben maradt hőseiket – akiknek ezúttal sincs túl sok esélye a túlélésre!

IMDB

PORT.HU


Free Guy

Free Guy

mikortól: 2021. 08. 12.

 • amerikai akció-vígjáték, magyarul beszélő 12
 • rendező: Shawn Levy
 • szereplők: Taika Waititi (Antoine), Ryan Reynolds (Guy)
 • 115 min

A Twentieth Century Fox nagyszabású kaland-vígjátékában egy banki alkalmazott rádöbben, hogy valójában háttérszereplő egy nyílt világú videojátékban. Úgy dönt, kezébe veszi az irányítást és ő maga lesz saját története főhőse – ő lesz az a fickó, aki e korlátokat nem ismerő terepen kiigazodva megmenti a világot, de a maga módján... amíg még nem késő.

IMDB

PORT.HU


Mancs őrjárat: A film

Paw Patrol: The Movie

mikortól: 2021. 08. 19.

 • amerikai-kanadai animációs film, családi film, magyarul beszélő 6
 • rendező: Cal Brunker
 • szereplők:
 • 88 min

A Mancs őrjárat bevetésre kész!
Amikor legnagyobb riválisuk, Humdinger lesz a közeli Kalandváros polgármestere, és egymás után csinálja a kalamajkákat, Ryder, és mindenki kedvenc hős kutyijai nagy sebességre kapcsolnak, hogy szembenézzenek a kihívással. Miközben az egyik kutyusnak zűrös múltja van Kalandvárossal, a csapat segítséget kap egy új szövetségestől, Libertytől, a dörzsölt tacskótól. Együtt, a legújabb kütyükkel, szerkókkal és járgányokkal felszerelkezve a Mancs őrjárat beveti magát, hogy megmentse Kalandváros lakóit, mert a Mancs őrjárat sosem fáradt!

IMDB

PORT.HU


Új múlt

Reminiscence

mikortól: 2021. 08. 19.

 • amerikai sci-fi, romantikus thriller, magyarul beszélő e16
 • rendező: Lisa Joy
 • szereplők: Rebecca Ferguson (Mae), Hugh Jackman (Nick Bannister), Thandiwe Newton
 • 148 min

A jövő nem ígér semmi jót. Amerika nagyvárosai víz alá kerültek. De Nick Bannister magándetektív (Hugh Jackman) ebből él: a jövőtől elforduló embereknek nyújt különleges szolgáltatást. Agyakban nyomoz, az agy sötét titkait kutatja, és aki fizet neki, azt hozzásegíti rég elfelejtett emlékeihez.
Aztán találkozik Mae-vel (Rebecca Ferguson), és örökre megváltozik a jelene. Meg a múltja és a jövője is. A nő felbukkan az életében, azután eltűnik, ő pedig a nyomába veti magát. Miközben mások emlékeiben kutat a köddé vált nő után, egy veszélyes összeesküvés nyomaira bukkan, de ő nem adja fel: már az életét is odaadná érte, hogy újraalkossa a múltat, és megváltoztassa a jövőjét.
A különleges hangulatú noir sci-fi/thriller a Westworld alkotóinak munkája: ez a film is meghökkentő csavarokból, furcsa ötletekből épít szemkápráztató, új világot – nagyszerű színészek segítségével.

IMDB

PORT.HU


Bébi úr: Családi ügy

The Boss Baby: Family Business

mikortól: 2021. 08. 26.

 • amerikai animációs vígjáték, kalandfilm, magyarul beszélő e6
 • rendező: Tom McGrath
 • szereplők:
 • 107 min

Létezik egy egyetemes igazság, melyet minden család tud, bárhol a világon. Amikor kisbaba érkezik a házba - ő lesz a főnök. Az idősebb gyerek számára ez vagy totális áldás, vagy totális átok.
Pontosan ez történt Tim Templetonnal az első filmben. Egyetlen gyermek volt, két klassz szülővel és túlpörgetett képzelőerővel. Amikor a szülei este ágyba dugták, kapott tőlük öt mesét, három ölelést, és egy saját dalt. Egy este megkérdezték, mit szólna, ha lenne egy kisöccse vagy kishúga.
Azt mondta: „Nem, köszi.”
Ám mind tudjuk, hogy az övé lett a történelem legkülönlegesebb öcsikéje. Három részes öltönyben állított be, kaplis cipőben, aktatáskával. Láthattuk minden idők legnagyobb testvérviszályát. Azt is megtudtuk, honnét jönnek a kisbabák. Egy Bébi Rt. nevű helyről, ahol Bébi úr a vezérigazgató. A film többnyire Tim élénk fantáziájának krónikája volt, de a két testvér megtanulta elfogadni és szeretni egymást, és azt, hogy egymásra vannak utalva. A film végén láttuk, hogy Tim mesélte ezt a történetet - már szülőként - a lányának, mert közeledett a kistestvér.
A Bébi úr – Családi ügy ott folytatja, ahol az első film befejeződött. A fivérek már felnőtt férfiak, de testvéri viszályuk felnőttkorban is folytatódik. Alig beszélnek egymással. Tim abban a házban él a családjával, ahol felnőtt. Otthon ülő apuka, és még mindig élénk a fantáziája. Feleségül vette Carolt, és két lányuk van. Az idősebb Tabitha, a fiatalabb Tina.
Ted menő üzletember, és szupersikeres. Semmire sem emlékszik abból, hogy ő volt a Bébi úr, de az első filmben arról álmodott, hogy sarokirodája lesz saját, külön bejáratú vécével. Nos, most hatalmas irodája van, saját fürdőszobával. Sajnos annyira beletemetkezik a munkájába, hogy nincsen ideje a családi eseményekre. Hogy ezt jóvátegye, „Ted bácsi” különleges és drága ajándékokat küld az unokahúgainak.
Tim egy nap zajt hall Tina szobájából. Kiderül, hogy Tina kosztümöt visel, és a központtal beszél a mobilján. Benne van a családi bizniszben - ő is bébi főnök, pont ahogy Ted bácsikája is az volt.
Úgy néz ki, krízis van a Bébi Rt-nél, és szükségük van Bébi úr (Ted bácsi) segítségére. Mivel nem sikerül meggyőznie hitetlenkedő nagybátyját és apját, Tina előkap két cumit, és a fivérek szájába dugja - és ezzel visszaküldi őket (gyerekekként) egy nagyon más Bébi Rt-be, mint amire Ted emlékezett 25 évvel ezelőttről…

IMDB

PORT.HU


Hozzászólások (103)

Új hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!
2021-07-27 12:07:24
103. Csillámpónii
Szia nikyke1997!
Sajnos nem fogadhatjuk el a SZÉP kártyát.

2021-07-26 22:44:14
102. nikyke1997
Sziasztok. Szépkártyát elfogadjátok? Lehet nálatok azzal fizetni? Válaszotokat előre is köszönöm!

2021-07-23 11:56:11
101. Csillámpónii
Szia kollarz!
Az, hogy egy filmet miért vagy miért nem vetítünk, elég összetett dolog, sajnos ezt a filmet nem fogjuk vetíteni.

2021-07-22 19:41:53
100. kollarz
Sziasztok! Mikortól játszátok a Jeges pokol című filmet? Az egész országban ma van a premier. Szinte mindenhol játszák. Nálatok miért nincs? Válaszotok előre is köszönöm!

2021-07-20 18:59:31
99. Csillámpónii
Szia Ezyo!
Valószínűleg nem.

2021-07-20 17:08:49
98. Ezyo
A Gonosz Csodát fogjátok vetíteni?

2021-07-01 19:03:40
97. Csillámpónii
Szia Jas00nx!
Igen elfogadjuk az alkalmazást is.
Év végéig meghosszabbítjuk a hűségkártyákat.

2021-07-01 18:19:47
96. Jas00nx
Sziasztok!
Két kérdésem lenne.
Elfogadjátok a mobilos EESZT apllikáción bemutatott igazolványt?
Emlékszem, hogy tavaly is sokat voltatok zárva kormányrendeletek miatt, ekkor meghosszabbítottátok a hűségkártyák lejárati idejét, de sajnos évvégére megint bezárni kényszerültetek. Nekem 2020/12. hóban lejárt egy tetemesebb számmal az 50%-os kártyám, ezzel mi a helyzet? Buktam, vagy még érvényes lehet valameddig?
Válaszotokat előre is köszönöm.

2021-07-01 13:57:18
95. Csillámpónii
Szia Kalp556!
A Fekete Özvegyre jegyelővétel van, foglalni egyelőre nem lehet rá.
A promóciós menüpontban a képre kattintva tudsz jegyeket vásárolni rá.

2021-06-30 15:44:21
94. Kalp556
A fekete özvegy filmre nem tudtam foglalni, mostmár nem is találom.

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 / 11 oldal Következõ »