Malom MoziMalom MoziMalom Mozi Webshop

Filmajánló

Utolsó éjszaka a Sohóban

Last Night in Soho

mikortól: 2021. 11. 04.

 • angol thriller, horror-dráma, magyarul beszélő 16
 • rendező: Edgar Wright
 • szereplők: Anya Taylor-Joy (Sandy), Diana Rigg (Miss Collins), Matt Smith (Jack)
 • 116 min

Edgar Wright pszichothrillere egy fiatal lányról szól, akinek a divattervezés a szenvedélye. Rejtélyes módon képes belépni a hatvanas évekbe, ahol találkozik bálványával, egy káprázatos feltörekvő énekessel. Ám az 1960-as évek Londonja nem teljesen az, aminek tűnik: olyan, mintha az idő szétesne, és ennek megvannak a maga baljós következményei...

IMDB

PORT.HU


Vadlovak - Hortobágyi mese

Vadlovak - Hortobágyi mese

mikortól: 2021. 11. 04.

 • magyar-német-osztrák-svéd dokumentumfilm, magyarul beszélő 6
 • rendező: Török Zoltán
 • szereplők: Pokorny Lia (narrátor)
 • 91 min

A lélegzetelállítóan szép Hortobágy védett területén, Pentezugban található a világ egyik legnagyobb vadló ménese. Az őshazájukban, Mongóliában a kihalás szélére került állatok fennmaradásában fontos szerepet játszik Magyarország, a vadlovak háborítatlanul élhetnek a pusztán. Ide születik meg Cseppke, a vadlócsikó, aki hamarosan már szülei vezetésével vándorol a hatalmas mocsarakkal és kis ligeterdőkkel megtört végtelen rónaságban, ahol rókákkal, sasokkal és sok más állattal élnek együtt. A körülöttük lévő lenyűgöző világ viszont távolról sem veszélytelen: a vadlovak élete folyamatos küzdelem egymással és a természeti elemekkel.

Török Zoltán előző mozifilmje, az éppen tíz évvel ezelőtt bemutatott Vad Magyarország megváltoztatta, hogy miként tekintünk a saját környezetünkre, a minket körülvevő állatokra és tájra, és bebizonyította, hogy egy magyar természetfilmnek lehet milliós nézettsége is. Török új filmje három évig készült a legfejlettebb technikákat felhasználva, a Vadlovak – Hortobágyi mese játékfilmhez hasonló történettel és látványvilággal mutatja be a vadlovak és a hortobágyi puszta izgalmas világát, úgy ahogyan azt még biztosan nem láttuk.

IMDB

PORT.HU


Túl jó srác a pasim

Sul più bello / Out of my League

mikortól: 2021. 11. 11.

 • olasz romantikus vígjáték , filmdráma, magyarul beszélő 16
 • rendező: Alice Filippi
 • szereplők: Ludovica Francesconi (Marta), Giuseppe Maggio (Arturo), Eleonora Gaggero (Beatrice)
 • 91 min

Bár Marta árva és egy halálos betegséggel küzd, õ a legpozitívabb ember a Földön. Szeretné megtalálni élete párját, a kiszemeltje pedig nem más, mint a világ egyik leghelyesebb fiúja. Amikor pedig a sráccal sikerül összehoznia egy gyertyafényes vacsorát, a lány élete új fordulatot vesz.

IMDB

PORT.HU


Szellemirtók – Az örökség

Ghostbusters: Afterlife

mikortól: 2021. 11. 18.

 • amerikai akció-vígjáték, magyarul beszélő e12
 • rendező: Jason Reitman
 • szereplők: Carrie Coon (Callie), Mckenna Grace (Phoebe), Paul Rudd (Mr. Grooberson)
 • 124 min

Eltűnhetnek a szellemek? Azóta, hogy négy elszánt lúzer felvette a harcot a New Yorkot elözönlő túlvilági lényekkel, és visszakényszerítette őket oda, ahonnan előbújtak, senki nem találkozott kis zöld vagy nagy lila, a falon is áthatoló, gyilkos humorú szörnyekkel.

De a nyugalom csak átmeneti. És a világnak megint szüksége van rá, hogy néhány rettenthetetlen harcos a kezébe vegye a plazmafegyvert. Csak sajnos, nincs jelentkező…Kivéve az egyik egykori szellemirtó feltűnően kiskorú unokáját, aki megtalálja a nagyapja pincéjében az eredeti felszerelés poros-pókhálós maradékát. És amikor már minden sarokban szellemek kísértenek, beindítja a régi járgányt, és elindul, hogy rendre utasítsa a hívatlanul érkezett túlvilági lényeket.

A legendás és örökzöld Szellemirtók végre méltó módon folytatódik: az eredeti nagy csapat közreműködésével, de a szellemirtók új generációjával folytatódik a halhatatlan vígjáték.

IMDB

PORT.HU


Rejtély a Riviérán

Do You Do You Saint-Tropez / Mystère à Saint-Tropez

mikortól: 2021. 11. 18.

 • francia krimi-vígjáték, magyarul beszélő 12
 • rendező: Nicolas Benamou
 • szereplők:
 • 89 min

Amikor a milliárdos Claude Tranchant feleségét megpróbálják meggyilkolni úgy, hogy az egészet balesetnek álcázzák, az üzletember egy régi barátját hívja segítségül, egy rendőrkapitányt, hogy küldje el hozzá Párizs legjobb nyomozóját. Azonban csak egy detektív szabad, ő azonban általában többet árt mint használ. Indítéka mindenkinek van, de neki lövése sincs…

IMDB

PORT.HU


Aline - A szerelem hangja

Aline

mikortól: 2021. 11. 18.

 • kanadai-francia filmdráma, magyarul beszélő 12
 • rendező: Valérie Lemercier
 • szereplők: Valérie Lemercier (Aline Dieu), Sylvain Marcel (Guy-Claude Kamar), Danielle Fichaud (Sylvette Dieu)
 • 128 min

Az Aline – A szerelem hangja Céline Dion élettörténetét dolgozza fel egy fiktív személy, Aline Dieu karakterén keresztül. A film ugyanakkor a legendás énekes életútjának és karrierének állomásait érinti, s benne felhangzanak az olyan Céline Dion slágerek, mint a Let’s Talk About Love, az All By Myself, az I’m Alive vagy a My Heart Will Go On.

Aline Dieu tizennegyedik gyerekként születik egy kanadai zenerajongó családba. Csodálatos hangjával és tehetségével már kisgyerek elbűvöli a hallgatóságot. Hamarosan felfedezi egy producer, aki meg van róla győződve, hogy a világ leghíresebb énekesnőjévé teszi a tinédzsert. A producer-mentor, Guy-Claude azonban rövidesen sokkal többet jelent a tinilánynak. Ragaszkodása szerelemmé alakul, ami legyőz minden ellenállást. Aline Dieu eközben hatalmas világsztárrá válik, s már csak a szerelem beteljesülése hiányzik a tökéletes boldogságához.

A játékfilm Céline Dion karrier- és élettörténetének szabadon értelmezett feldolgozása. A film világpremierje 2021-ben a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon volt. Valérie Lemercier (Jöttünk, láttunk, visszamennénk, Királyi kalamajka, Csajok Monte Carloban) francia komika nemcsak címszereplője, hanem író-rendezője is a filmnek. Partnere a kanadai színész, Sylvain Marcel (Egyik kopó, másik zsaru, Disznók törvénye). Céline Dion legnagyobb slágereit a filmben Victoria Sio francia énekesnő kelti életre.

IMDB

PORT.HU


Encanto

Encanto

mikortól: 2021. 11. 25.

 • amerikai animációs vígjáték, kalandfilm, magyarul beszélő e6
 • rendező: Jared Bush, Charise Castro Smith, Byron Howard
 • szereplők:
 • min

A Walt Disney Animation Studios új filmje, az ENCANTO egy különleges családról szól, a Madrigalokról, akik rejtve élnek Kolumbia hegységeiben. Mágikus otthonuk egy nyüzsgő városkában található, a csodákkal és bűbájjal teli Encantóban. Encanto varázsa a család minden gyermekét egyéni tehetséggel áldotta meg, az emberfeletti erőtől a gyógyítóerőig – minden gyermeket, kivéve egyet, Mirabelt. Ám mikor Mirabel felfedezi, hogy Encanto varázsát veszély fenyegeti, úgy érzi, hogy ő, az átlagos Madrigal lehet kivételes családjának egyetlen reménye.

A filmben az Emmy-, GRAMMY- és Tony-díjas Lin-Manuel Miranda vadonatúj dalai csendülnek fel, rendezői pedig Byran Howard és Jared Bush, a Zootropolis – Állati nagy balhé alkotói.

IMDB

PORT.HU


A Gucci-ház

House of Gucci

mikortól: 2021. 11. 25.

 • amerikai krimi-dráma, thriller, magyarul beszélő e12
 • rendező: Ridley Scott
 • szereplők: Lady Gaga (Patrizia Reggiani), Adam Driver (Maurizio Gucci), Jared Leto (Paolo Gucci), Jeremy Irons (Rodolfo Gucci)
 • min

A Gucci-ház megdöbbentő igaz történet a Gucci olasz divatház mögött álló családi birodalomról. Szerelem, árulás, hanyatlás, bosszú és végül gyilkosság szövi át azt a három évtizedet, ami során kiderül, mit jelent, s mennyit ér egy név, és meddig hajlandó elmenni egy család, hogy mindent uralma alá hajtson.

IMDB

PORT.HU


Nagykarácsony

Nagykarácsony

mikortól: 2021. 11. 25.

 • magyar romantikus vígjáték, magyarul beszélő e12
 • rendező: Tiszeker Dániel
 • szereplők: Ötvös András (Arnold), Zsigmond Emőke, Scherer Péter, Pokorny Lia
 • min

A film főszereplője Arnold, a többszörösen kitüntetett tűzoltó, akinek egy balul elsülő romantikus lánykérés következtében összeomlik az élete. Korábbi érdemeire való tekintettel kihelyezik egy karácsonyi vásárba ügyeletes tűzoltónak, ahol egy iskolai előadás előkészületeibe csöppen. Arnold utálja ezt a helyzetet: a karácsonyi felhajtást álszentnek, a műsort pedig idegesítőnek tartja. De a kezdeti csaták után megbékél a vásár furcsa árusaival és a gyerekelőadás szétszórt rendezőjével, Eszterrel. Az érzelmileg felfokozott karácsonyi készülődés lassan rádöbbenti, nem csupán a tériszonyát kell legyőznie, hogy új életet kezdhessen.

IMDB

PORT.HU


Énekelj! 2

Sing 2

mikortól: 2021. 12. 02.

 • amerikai családi animációs film, vígjáték, magyarul beszélő e6
 • rendező: Garth Jennings
 • szereplők:
 • min

Az Illumination nagy sikerű, zenés animációs filmje folytatódik nagy álmokkal és káprázatos slágerekkel, hiszen az elszánt koala, Buster Moon, és az ő állati sztárcsapata az eddigi leglátványosabb szuperműsorukra készülnek… a világ szórakoztatóiparának csillogó fővárosában. Csak egy bökkenő van: először meg kell győzniük a világ legzárkózottabb rocksztárját (az eredetiben a legendás ikon, Bono a hangja), hogy csatlakozzon hozzájuk.
Buster és csapata sikerre vitte az Újhold Színházat, de Buster nagyobb trófeát szemelt ki magának: új műsorral akar előrukkolni a Kristálytorony Színházban a csillogó-villogó Redshore Cityben.
Ám összeköttetések híján Buster és társulata kénytelen belopni magát a világhíres Crystal Entertainment irodáiba, ahol a főnök egy könyörtelen farkas mogul, Jimmy Crystal. A kis csapat kétségbeesetten próbálja felkelteni Mr. Crystal figyelmét, és Günter előáll egy elképesztő spontán ötlettel, amelyhez aztán Buster is gyorsan csatlakozik: azt ígérik, hogy az új műsor sztárja a rocklegenda oroszlán, Clay Calloway lesz. A gond csak annyi, hogy Buster még sosem találkozott Clayjel, aki elzárkózott a világtól már több, mint egy évtizede, amikor elveszítette feleségét, és azóta színét sem látták…
Miközben Günter segít Busternek megálmodni egy nem is evilági színházi remekművet, és miközben egyre nagyobb a nyomás (és a fenyegetés) Mr. Crystal részéről, Buster nekivág, hogy felkutassa Clayt, és rábeszélje, hogy térjen vissza a színpadra. Ami Buster világsikerről szőtt álmodozásának indul, olyan érzelmes utazássá alakul, amely bizonyítja, hogy a zene ereje képes meggyógyítani a legbánatosabb szívet is.

IMDB

PORT.HU


Mátrix feltámadások

The Matrix Resurrections

mikortól: 2021. 12. 23.

 • amerikai sci-fi akciófilm, magyarul beszélő e16
 • rendező: Lana Wachowski
 • szereplők: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II
 • min

IMDB

PORT.HU


Hozzászólások (131)

Új hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!
2021-10-20 13:24:41
131. Csillámpónii
Szia petraszabo@icloud.com!
Ha a Gyilkos halloween-re gondolsz, akkor igen.

2021-10-20 11:25:32
130. petraszabo@icloud.com
Sziasztok!
A Halloweent fogjatok vetiteni?

2021-10-19 12:12:39
129. Csillámpónii
Szia Kittike789!
Valószínűleg nem.

2021-10-18 15:40:52
128. Kittike789
Sziasztok. A Spencer című filmet fogjátok vetíteni?

2021-10-18 12:29:37
127. Csillámpónii
Szia nikyke1997!
Ma délután/este. Nincs hozzá promóciós termék.

2021-10-17 19:36:54
126. nikyke1997
Helo. Érdeklődni szeretnék hogy a szombati moziműsor mikor kerül ki? Venomnak nem lesz promóciós pohár és vödör?
Előre is köszönöm!

2021-10-04 12:17:06
125. Csillámpónii
Szia koppany1919@citromail.hu!

Utánanéztünk, valóban már nem található meg az általunk ismert, megjelenő filmek listájában. Sajnos több információnk nincs erről, illetve a Briliáns cselről sem.

2021-10-03 12:04:49
124. koppany1919@citromail.hu
Sziasztok! Úgy tudom több helyről is, hogy a Kedves Evan Hansen c film magyar premierje teljesen elmarad, nem fogják itthon a mozik vetíteni... :( Értesültek már Önök a hírről, vagy van esetleg más, biztos hírük a fiilmről, csak mert itt az ajánló oldalon még kint van..? Valamint úgy sejtem (habár erről még sehol sem olvastam konkrétan!), hogy a Brilliáns csel c film is hasonló sorsra jutott idehaza, erről van-e esetleg biztos infójuk?

2021-09-27 12:12:43
123. Csillámpónii
Szia Vercsi0226!
Valószínűleg igen, de dátumot még nem tudunk.

2021-09-26 09:08:10
122. Vercsi0226
Üdv! A Hotel Transylvania 4. részét fogjátok vetíteni?:)

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 / 14 oldal Következõ »