Malom MoziMalom MoziMalom Mozi Webshop

Mozi info


Mikor lesz elérhető a következő heti műsor?
Egy mozis hét csütörtöktől szerdáig tart. Minden héten hétfőn délután/este kerül fel
a következő heti (csütörtöktől szerdáig tartó) műsor.

Meddig fogjátok vetíteni a(z) xy filmet?
A moziműsort mindig 1 héttel tudjuk előre. Az, hogy melyik filmet meddig vetítünk,
sok tényezőtől függ, ezért biztosat nem tudunk mondani, csak mindig az adott
heti műsor szerint.

Fogjátok vetíteni a(z) xy filmet?
Azokat a filmeket, amiket biztosan tudunk, hogy vetíteni fogunk, megtaláljátok
a “Filmajánló” menüpontban. Amennyiben egy adott filmet nem találsz meg itt, azt
vagy nem fogjuk vetíteni, vagy még képlékeny, hogy műsorra kerül-e.

Lesz-e egy adott filmhez filmes menü/vödör?
Ha már mi is biztosak vagyunk benne, hogy lesz hozzá, megtalálod a promóciós
menüpont alatt.

Tudnátok tartani a foglalásomat az előadás kezdetéig?
A lefoglalt jegyeket a rendszer automatikusan törli a film kezdete előtt 30 perccel,
ezért nem tudjuk tovább fenntartani a helyeket.

SZÉP kártyával lehet fizetni?
Sajnos nem fogadhatjuk el a SZÉP kártyát.

Nem tudok foglalni az előadásra. Mi a teendő?
2 oka lehet, ha nem tudsz foglalni:
1. Ha egy előadáson a foglalások száma meghaladja a 30%-ot, már csak vásárlásra
van lehetőség.
2. Premier előtti előadásra nincs lehetőség foglalásra, csak vásárlásra.
Ha megbizonyosodsz róla, hogy ezek közül egyik sem áll fenn, kérlek hívj minket
a 76/900 120-as telefonszámon.

 


 

A Malom Mozi Kecskemét város szívében, a Malom Bevásárló Központ 3. emeletén található. A filmszínház 2008 óta a legjobb filmekkel és rendezvényekkel vár minden egyes látogatót segítőkész és kedves alkalmazottaival. A széles filmkínálatnak, az udvarias kiszolgálásnak, a kedvező áraknak és a magas technikai háttérnek köszönhetően a mozi mind Kecskemét mind pedig a vidék egyik legkeresettebb és legközkedveltebb mozijává nőtte ki magát. Így ha valaki igazán jól akar szórakozni a Malom Mozi a legjobb hely rá!

Elérhetőség:
Telefon:
+3676900120 (minden nap 13:00-19:00-ig hívható)
E-mail: kecskemet@malommozi.hu,
callcenter@malommozi.hu
Honlap: http://www.malommozi.hu/
Facebook: www.facebook.com/malommozi

Címünk:
6000 Kecskemét, Korona utca 2. - Malom Központ 3. emelet

Megközelítés:
autó:
Budapest felől az M5 autópályát a Kecskemét - Észak lehajtónál elhagyva közelítse meg a várost. Haladjon a Budai úton, majd tovább egyenesen a Jókai utcán a városközpont felé. A Piaristák terénél forduljon jobbra a Gáspár András körútra, ahol tovább haladva elér a Malom Központ épületéhez. A körútról könnyen megközelítheti parkolónkat.

Cegléd felől érkezve haladjon a Ceglédi úton, a vasúti átjáró után forduljon balra, a Bethlen körútra. A második forgalmi lámpás kereszteződésnél kanyarodjon jobbra, a Rákóczi útra. Az utca végén forduljon jobbra, és haladjon a Piaristák teréig, ahol kanyarodjon balra a Gáspár András körútra, innen egyenesen haladva eléri a Malom Központot, és parkolónkat.

Dunaföldvár felől érkezve haladjon az Izsáki úton, majd a Dózsa György úton a belváros felé. A Petőfi Sándor utcán végighaladva egy körforgalomhoz érkezik, ahonnan táblák jelzik a Malom Központ parkolója felé vezető utakat.

Békéscsaba irányából megközelítve Kecskemétet haladjon a Békéscsabai úton, majd az aluljáró után forduljon jobbra, a Bethlen körútra. A forgalmi lámpás kereszteződésnél forduljon balra, a Rákóczi útra. Az utca végén, a Tudomány és Technika Házánál forduljon jobbra, és haladjon a Piaristák teréig, ahol forduljon ballra a Gáspár András körútra, ahonnan egyenesen haladva megközelítheti parkolónkat.


Parkolás:
Mozi látogatók részére 3 óra ingyenes parkolást biztosítunk, a Malom Központ parkoló házában.
Kedvezményét a film előtt, a mozi személyzeténél érvényesítheti.

Nyitvatartás:

Az év minden napján nyitva tartunk.

Pénztár nyitás: első előadás előtt fél órával
Pénztár zárás: utolsó előadás után negyed órával


Nagyobb térképre váltás

Terem választékunk:

  • 1-es terem 176 férőhely
  • 2-es terem 136 férőhely
  • 3-as terem 303 férőhely
  • 4-es terem 85 férőhely
  • 5-ös terem 140 férőhely
  • összes férőhely 840 fő, amivel nagyobb csoportokat is be tudunk fogadni.

Terem bérlésről információ: +3676900120, illetve az alábbi linken.

 

Házirend:

1. A mozi szolgáltatásait minden látogató saját felelősségére veheti igénybe, a mozijegy megvásárlásával tudomásul veszi és elfogadja a Malom mozi házirendjében foglaltakat.

2. Jelen házirend legalább egy példánya a mozi területén bárki által látható helyen kifüggesztésre kerül, az aktuális házirend a www.malommozi.hu weboldalon is megtalálható.

3. A mozi egész területén (a moziteremben is) tilos a kép- és/vagy hangrögzítő eszközök (fényképezőgép, kamera, telefon, diktafon, stb.) használata. Aki ezt megszegi, bűncselekményt követ el.

4. A filmekben, előzetesekben és reklámokban elhangzó és látható tartalomért a mozi nem vállal felelősséget, ebből eredendő kárt nem térít meg, továbbá nem vonható felelősségre semmilyen kárért vagy veszteségért. A feltüntetett kezdési időpont nem a film kezdési időpontját jelenti, mert a mozi a filmek előtt reklámokat, előzeteseket vetít.

5. A mozi a műsorváltoztatás jogát fenntartja, a változásról legkésőbb az előadás kezdetéig internetes oldalán, valamint a mozi területén tájékoztatást ad.

6. A személyesen, telefonon, interneten lefoglalt jegyeket 30 perccel az adott előadás kezdete előtt számítógép törli. Kérjük, ezt vegye figyelembe a sorbanállásnál!

7. Kérjük, még a pénztárnál ellenőrizze jegyét (dátum, időpont, előadás), a visszakapott összeget, mert a pénztártól való távozás után reklamációt nem áll módunkban elfogadni! A pénztártól való távozás után a kiadott, esetlegesen nem megfelelő időpontra, dátumra, filmre kapott jeggyel, a fizetett vagy visszakapott összegekkel kapcsolatban reklamációt elfogadni nem áll módunkban.

8. A lefoglalt jegyeket soron kívül kiadni, a pénztáraknál pénzt váltani nem áll módunkban.

9. Az „ingyenjegyek” beváltását illetően a mozi fenntartja magának a jogot, hogy bizonyos előadásokra ilyen jegyet ne váltson be.

10. Kedvezmények igénybevételéhez kérjük, a megfelelő dokumentumokkal igazolja jogosultságát! Egy jogosultságot igazoló irattal egy kedvezményes jegy vásárolható!

11. A mozitermekbe nem a moziban vásárolt élelmiszert bevinni tilos!

12. Jegyet visszaváltani nem áll módunkban, kivéve: műsorváltozás, a moziban felmerülő technikai probléma, vagy más okok miatt elmaradt vagy félbeszakadt előadás esetén (áramszünet, bombariadó, különböző természeti csapások, vis maior, stb.), kizárólag az előadás napján, nyugta ellenében.

13. Belépőjegyet minden látogatónk köteles váltani kortól, foglalkozástól és minden egyéb tényezőtől függetlenül (kicsi gyermekek, újságírók, rendőrök stb.)!

14. A mozi területén érvényes mozijegy nélkül tartózkodókat a mozi személyzete a moziból eltávolítja. A termekbe kizárólag az adott vetítésre érvényes mozijeggyel, legkorábban az előadás kezdete előtt 10 perccel lehet bemenni. Kérjük, azokat a helyeket foglalják el, ahová a jegyük szól, őrizzék meg jegyüket és blokkjukat az előadás végéig!

15. A mozi magánterület, a mozi fenntartja a jogot, hogy bizonyos személyeket saját belátása szerint a területére, kiemelten a mozitermekre vonatkozóan ne engedjen be, vagy onnan bármikor eltávolítson.

16. A mozi területéről a rendbontó, hangoskodó, a többi látogató szórakozását bármilyen módon zavaró látogatókat a mozi személyzetének jogában áll eltávolítani. Ebben az esetben a jegy árát nem köteles a mozi megtéríteni.

17. A mozi tulajdonát rongáló, eltulajdonító vagy érvényes jeggyel nem rendelkezők ellen a mozi – a kár értékétől függetlenül – rendőrségi feljelentést tesz.

18. A mozi 3 óra ingyenes parkolást biztosít látogatói számára, melyet kollégáinknál érvényesíthet. Az idő mérése a parkolóba behajtástól kezdődik! Amennyiben a film hossza a 3 órát meghaladja, a fennmaradó parkolási díjat a parkolókártya tulajdonosának kötelessége megtéríteni.

19. A 3D-s előadások csak speciális 3D-s szemüveggel látogathatók, melyeket a mozi bérleti díj ellenében biztosít a nézők számára. A honlapon feltüntetett jegyár tartalmazza a 3D-s szemüveg bérleti díját. A szemüveget minden néző köteles az előadás végén kollégáinknak hibátlanul átadni. Amennyiben valaki eltulajdonítja, megrongálja a 3D-s szemüveget, bűncselekményt követ el, mely rendőrségi feljelentést vonhat maga után!

20. A mozi területére bevitt értéktárgyakért a mozi felelősséget nem vállal.

21. A mozilátogatót egy másik mozilátogató miatt ért bármilyen kárért vagy sérelemért a mozi felelősséget nem vállal.

22. A mozi területe biztonsági kamerarendszerrel van ellátva, melynek képét a mozi megőrzi és rögzíti. Ezen felvételeket a mozi saját tulajdona védelmében, károkozás igazolására felhasználhatja. magánszemélynek kiadni, illetve megmutatni viszont csak hatósági eljárás keretén belül, hivatalos szerv felszólításának eleget téve köteles.

23. A mozitermekbe tilos bevinni  bőröndöt, utazótáskát, mert ezek felesleges helyet foglalnak, és a sötétben balesetet okozhatnak.  Csak olyan méretű táska vihető be a moziterembe, amely a vetítés ideje alatt a vendég ölében elfér. a moziterembe bevinni szándékozott táskák beltartalmát a mozi biztonsági szolgálata ellenőrizheti. Táska, csomag a sorok között a földön nem lehet a menekülési útvonal szűkítése miatt. Ezen tárgyakat a csomagmegőrzőben kérjük elhelyezni!

24. Kutyát, illetve egyéb állatot a mozi területére behozni tilos. Kivételt képez a vakvezető kutya.

25. A mozitermekbe tilos bevinni minden olyan eszközt és tárgyat, mely nem a filmnézést szolgálja. Pl: Üveges italok, drog, alkohol, közbiztonságra veszélyes eszközök (kés, fegyver, boxer, sokkoló stb.) A mozi látogatása alkoholos és kábítószeres befolyásoltság alatt tilos! Az ilyen személyeket a bevásárlóközpont biztonsági személyzete elvezeti.

26. A mozifilmek megtekintése (KN, 6, 12, 16, 18, 18+) 3 év alatti gyermekek számára TILOS!

27. A megvásárolt jegyeknél a kiválasztott ülőhelyet a terem kihasználtságától függően legkésőbb az előadás kezdését követően
10 percig tudjuk biztosítani.

 

Hozzászólások (88)

Új hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!
2024-05-22 13:49:18
88. Csillámpónii
Szia Gyurikamó!
Igen, premier előtti vetítés lesz belőle ma.

2024-05-21 20:50:03
87. Gyurikamó
Hali! A Furiosa: Történet a Mad Maxből itthoni megjelenése itthon csütörtök,de nálatok már holnap lesz , ez valós? :D

2024-04-18 19:35:32
86. kokosl
köszönöm szépen a választ

2024-04-18 19:25:31
85. Csillámpónii
Szia kokosl!
Már vetítettük, lekerült a műsorról.

2024-04-18 19:24:13
84. kokosl
sziasztok, a pókok című filmet mikor vetítitek?

2024-01-30 12:47:06
83. Csillámpónii
Szia kokosl!
Az online jegyvásárlásnál is válaszoltunk neked tegnap, vetítjük 7-éig még biztosan.

2024-01-29 18:11:03
82. kokosl
sziasztok,a wonkát ezen a héten is vetítitek?

2024-01-29 12:01:25
81. Csillámpónii
Szia Adél920103!
Nagy valószínűséggel fogjuk még vetíteni.

2024-01-29 10:54:54
80. Adél920103
Sziasztok!Előreláthatóan,lesz esélyem megnèzni Febr.10-én az Imádlak utálni című filmet? Nem tudom hamarabb megoldani a feljutást. Válaszotokat előre is köszönöm!

2024-01-26 13:48:09
79. Csillámpónii
Rendben, gyere nyugodtan elintézni, kiírom a kollégáknak a kódodat a rendszerben az ajándék 1+1 jegyhez.

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 / 9 oldal Következõ »