Malom MoziMalom MoziMalom Mozi Webshop

Demóna: A sötétség úrnője

Maleficent: Mistress of Evil

mikortól: 2019. 10. 17.

  • amerikai családi kalandfilm, fantasy, magyarul beszélő 12
  • rendező: Joachim Ronning
  • szereplők: Angelina Jolie (Demóna), Elle Fanning (Aurora hercegnő), Michelle Pfeiffer (Ingrith királyné), Harris Dickinson (Fülöp herceg)
  • 118 min

A 2014-es világsiker, a DEMÓNA folytatásában Demóna és keresztlánya, Auróra kénytelenek átgondolni a köztük lévő köteléket, midőn egy közelgő esküvő kérdése, váratlan szövetségesek felbukkanása és sötét erők munkálkodása más-más útra tereli őket.
Gondtalanul teltek az évek Demóna és Auróra számára. A szívfájdalom, bosszú és végül szeretet nyomán kialakult kapcsolatuk elmélyült. Ám az emberek és tündérek közötti gyűlölködés változatlanul fennáll. Auróra közelgő esküvője Fülöp herceggel ünneplésre szolgáltat okot Ulstead királyságában és a közeli Móriában, hiszen a két világ is egyesülhet a friggyel. Egy nem várt találkozás azonban új, nagy hatalmú szövetségessel ismerteti meg Demónát, aki eltávolodik Aurórától, s így a keresztanya és keresztlánya a Nagy Háború ellentétes oldalán találják magukat, ami próbára teszi családi összetartozásukba vetett hitüket.

IMDB

PORT.HU

A film értékelése

Ajánlom ismerőseimnek

Online jegyfoglalás: