Malom MoziMalom MoziMalom Mozi Webshop

Múlt karácsony

Last Christmas

mikortól: 2019. 11. 07.

  • angol-amerikai romantikus vígjáték, magyarul beszélő 12
  • rendező: Paul Feig
  • szereplők: Emilia Clarke (Kate), Henry Golding (Tom)
  • 102 min

Kate csengettyűs cipőben csetlik-botlik London-szerte és a saját rossz döntései között. Õ ugyanis egy egész évben nyitva tartó karácsonyi boltban dolgozik manóként – ez a munka szintén nem volt a legjobb döntés. Tom túl szép, hogy igaz legyen, amikor besétál az életébe, és elkezd átlátni a falakon, amelyeket Kate maga köré épített. Miközben London átalakul az év legcsodálatosabb időszakában, ennek a két fiatalnak csak nem akar összejönni semmi. Ám néha hagyni kell, hogy a hó ahogy esik, úgy puffanjon, néha a szívedre kell hallgatnod... és kell, hogy legyen hited.
Ezt a csodás romantikus komédiát, melyet a George Michael szám ihletett, az Oscar-díjas Emma Thompson (Értelem és érzelem, Igazából szerelem, Bridget Jones babát vár) írta, Paul Feig (Egy kis szívesség, Koszorúslányok, A kém) rendezte, a főszereplők pedig Emilia Clarke (Trónok harca) és Henry Golding (Egy kis szívesség, Crazy Rich Asians).
A filmben George Michael zenéje hallható, ráadásul eddig kiadatlan dalok is a legendás Grammy-díjas művésztől, aki több mint 115 millió lemezt adott el ikonikus pályája során.

IMDB

PORT.HU

A film értékelése

Ajánlom ismerőseimnek

Online jegyfoglalás: