Malom MoziMalom MoziMalom Mozi Webshop

Visszatér a 4,6 milliárd dolláros franchise, már idén nyáron jön a 4. rész

A Gru 4-ben visszatérnek a rajongók által kedvelt karakterek, bemutatkozik egy új nemzedék, és felbukkan két új ellenség is.

A rendkívül sikeres Gru animációs legutóbbi darabja, a Minyonok: Gru színre lép, két évvel ezelőtt jelent meg és közel egymilliárd dolláros bevétellel bizonyította, hogy a sorozatnak még van tartaléka. Az új film története Gru Jr. érkezésével kezdődik, aki a családba lépve elhatározza, hogy felforgatja megjavult gonosz édesapja, Gru életét. A család többi tagja, Lucy és a lányaik, Margo, Edith és Agnes továbbra is igen lendületesek, ami kapóra is jön, hiszen a történetben két új gonosz, Maxime Le Mal és barátnője, Valentina tűnnek fel.

A Gru 4-et az eredeti stáb készítette, Chris Meledandri, az Illuminations stúdió vezetője vezetésével. A rendezői széket Chris Renaud (Gru, A kis kedvencek titkos élete) foglalta el, társrendezőként Patrick Delage (Énekelj! 2., A kis kedvencek titkos élete 2.) működött közre, a forgatókönyvet pedig Mike White (Kacsalábon) és Ken Daurio írta, akik minden Gru-filmben részt vettek.

 

A Gru-franchise eddig öt filmje 12 év alatt 4,65 milliárd dolláros összbevételt ért el, és a Gru-védjegyes termékek, mint például játékok és ajándéktárgyak, valamint élelmiszeripari termékek, további 6 milliárd dolláros bevételt generáltak.

A Gru 4 július 4-től látható a magyarországi mozikban.

 

mafab.hu

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!