Malom MoziMalom MoziMalom Mozi Webshop

Midway

Midway

mikortól: 2019. 11. 07.

  • amerikai-kínai történelmi dráma, akciófilm, magyarul beszélő 16
  • rendező: Roland Emmerich
  • szereplők: Luke Evans (Wade McClusky ), Patrick Wilson (Edwin Layton ), Woody Harrelson (Chester Nimitz admirális ), Mandy Moore (Anne Best )
  • 138 min

A függetlenség napja rendezője, Roland Emmerich ezzel a hihetetlenül látványos, megindító, és minden percében izgalmas filmmel állít emléket a II. világháború egyik sorsdöntő ütközetében részt vett hős katonáknak. A főbb szerepekben olyan fantasztikus színészek remekelnek, mint Woody Harrelson, Patrick Wilson, Ed Skrein, Luke Evans, Mandy Moore, Dennis Quaid, Aaron Eckhart, és Nick Jonas.

Az amerikai haditengerészet csendes-óceáni flottáját fél évre megbénította a japán légierő, mikor leigázta Pearl Harbort. Az egyik legnagyobb hírszerzési kudarcnak titulálták a történteket. Azonban ez a veszteség nem tántorította el az amerikai hadsereg hős katonáit, hogy véghez vigyék a II. világháború egyik legnagyobb bravúrját a Midway szigeteknél. A legelszántabb harcosok állhatatossága és küzdeni akarása sorsdöntő fordulathoz vezetett a II. világháború kimenetelében.

IMDB

PORT.HU

A film értékelése

Ajánlom ismerőseimnek

Online jegyfoglalás: