Malom MoziMalom MoziMalom Mozi Webshop

Nekünk még mindig az Aladdin kell

Ahhoz képest, hogy Észak-Amerikában győzött a Godzilla, idehaza nagyobb népszerűségnek örvendett a hétvégén az Aladdin, amely a legnagyobb bevételt hozta a mozikban.

Hiába, Aladdin képes elvarázsolni a nézőket. A magyar mozikban két hete futó élőszerelős film megtartotta az első helyét, hiszen a csütörtöktől vasárnapig számított időszakban a 46,7 ezer néző 70,3 millió forintért váltott rá jegyet, így nyert. A Filmforgalmazók Egyesületének összesítése szerint a produkció iránt egyébként csak 31 százalékkal csökkent az érdeklődés, azaz valószínűsíthető, hogy a következő hétvégén is az élmezőnyben végez.

Különösen akkor, ha a premierfilmek nem jelentenek rá igazán veszélyt, márpedig a második helyen záró Godzilla II – A szörnyek királya nem volt igazi konkurencia. Az Észak-Amerikában hétvégi győztes, ám a várakozásoktól azért elmaradó film nálunk csak 35,3 millió forinttal és 21,2 ezer nézővel kezdett, ami barátok között sem számít nagy durranásnak. Vegyes a megítélése az alkotásnak, igaz, aki vevő a Godzilla-történetre, annak illik megnéznie a produkciót. Mindenesetre nehéz elképzelni, hogy a szájhagyomány útján olyan lendületet kapna, hogy valaha az első helyre jutna itthon.

Negyedik hete vetítik a Csaló csajokat, mi pedig továbbra is vevők vagyunk a szerelmi vígjátékra, amely ezúttal a harmadik helyen zárt (24,6 millió, 16,5 ezer). Még mindig szívesen ülünk be a Keanu Reeves fémjelezte John Wick: 3. felvonás – Parabellumra is, amely a Csaló csajokról csupán kicsit elmaradva lett a negyedik (22,8 millió, 14,6 ezer). Hozzánk is megérkezett egy érdekes thriller, a Mami, az ötödik helyen debütált (15,6 millió, 10,6 ezer). Második hete fut a most hatodik, a hírhedt amerikai sorozatgyilkosról, a Ted Bundyról szóló Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány (13,5 millió, 8,8 ezer), míg hetedik az Avatar abszolút rekordját veszélyeztető Bosszúállók: Végjáték (13 millió, 8 ezer). Nyolcadik a frissen bemutatott Éretlenségi (7,5 millió, 4,98 ezer), kilencedik a Pokémon – Pikachu, a detektív (7 millió, 4,88 ezer), míg a sort a Két lépés távolság (3,9 millió, 2,75 ezer) zárja.

 


Forrás: mozi-filmek.hu

Hozzászólások (3)

Új hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!
2016-11-12 13:11:03
3. krajkraj
Úgy izgulok már!

2015-10-19 12:21:41
2. Csillámpóni
Szia mellee!
Remélhetőleg egy-két napon belül!

2015-10-19 11:17:52
1. mellee
Szaisztok! Esetleg lehet mar tudni hogy mikor kezditek arusitani a jegyeket?