Malom MoziMalom MoziMalom Mozi Webshop

Filmajánló

Dumbó 3D

Dumbo

mikortól: 2019. 03. 28.

 • amerikai családi animációs film, fantasy, magyarul beszélő e6
 • rendező: Tim Burton
 • szereplők: Colette Marchant (Eva Green), Holt Farrier (Colin Farrell), V. A. Vandevere (Michael Keaton)
 • 130 min

Max Medici cirkuszigazgató a korábbi csillag, Holt Farrier és gyermekei segítségét veszi igénybe egy újszülött elefánt gondozásához, amit túlméretezett fülei nevetség tárgyává tesznek az egyébként is küszködő cirkuszban. Ám mikor felfedezik, hogy Dumbó képes repülni, a cirkusz élete hihetetlen fordulatot vesz, magára irányítva a meggyőző üzletember, V.A. Vandevere figyelmét is, aki varázslatos vastagbőrűeket gyűjt új, eddig sosem látott szórakoztatóműsorához. Dumbó így új magasságokban szárnyalhat a bűbájos és lélegzetelállító légtornász, Colette Marchant oldalán, mígnem Holt megtudja, hogy a csillámporos külső mögött Dumbó új otthona sötét titkokat őriz.

A Disney és Tim Burton rendező nagyívű kalandfilmje kibővíti a hőn szeretett klasszikust, melyben a különbözőséget ünneplik, a családot nagy becsben tartják, az álmok pedig szárnyalnak.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Túltolva

The Beach Bum

mikortól: 2019. 03. 28.

 • svájci-angol-francia-amerikai vígjáték, magyarul beszélő 18
 • rendező: Harmony Korine
 • szereplők: Matthew McConaughey, Snoop Dogg, Isla Fisher, Martin Lawrence, Zac Efron, Jonah Hill
 • 95 min

A Miami és Key West trópusi helyszínein játszódó Túltolva pimasz vígjáték, amelyet a rendező Harmony Korine ellenszernek szánt a világban tapasztalható nyavalyákra. Holdkutya (Matthew McConaughey) hamisítatlan lázadó figura, akit egykor zseniális költőként ismertek, de jó ideje inkább a nőknek, a fűnek és az alkoholnak hódol. Miután felesége, a gyönyörű és gazdag Minnie (Isla Fisher) meghal, a férfi szembesül kedvese végakaratával, amelynek értelmében muszáj befejeznie és kiadnia régóta érlelt regényét, hogy megörökölje a neki járó pénzt.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Shazam! 3D

Shazam!

mikortól: 2019. 04. 04.

 • amerikai akciófilm, fantasy, sci-fi, magyarul beszélő e12
 • rendező: David F. Sandberg
 • szereplők: Zachary Levi, Mark Strong, Jack Dylan Grazer, Grace Fulton, Adam Brody
 • 132 min

Mindannyiunkban ott bujkál a szuperhős – de van, akiből elő is jön. Billy Batson 14 éves, egy árvaházból kerül nevelőszüleihez, és nem a legnépszerűbb srác az iskolában…de Shazam, az ősöreg, különleges erejű varázsló mégis kiválasztja. Amikor a srác hangosan kimondja: a varázsló nevét, átalakul. Igazi szuperhős válik belőle, annak minden kellékével: testhezálló, köpönyeggel kiegészített ruha, különleges eszközök, rendkívüli erő és meghökkentő képességek.
Billy fokozatosan fedezi fel, mi mindent tud, és közben elkövet néhány nagy baklövést… de aztán rá kell jönnie valamire. Az új helyzet hatalmas buli, de van benne valami nehéz: hogy nincs szuperhős főgonosz nélkül.
És a vadonatúj, gyerekből lett hősnek nemsokára már a világ megmentésén kell ügyködnie – közeledik a világvége, és neki egy óriási csatában kell bizonyítania, hogy nem véletlenül került a szűk, piros kezeslábasba…

A DC-univerzum egyik legnépszerűbb figurájáról készült film izgalmas és látványos, mint az óriásköltségvetésű szuperhősfilmek és közben tele van poénnal! 

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Kedvencek temetője

Pet Sematary

mikortól: 2019. 04. 04.

 • amerikai horror, magyarul beszélő 16
 • rendező: Kevin Kolsch, Dennis Widmeyer
 • szereplők: Jason Clarke, John Lithgow, Amy Seimetz, Jeté Laurence
 • min

A nagy hatású Stephen King regény alapján készült film Dr. Louis Creedet (Jason Clarke) követi, aki feleségével, Rachellel (Amy Seimetz) és két kisgyermekükkel Bostonból kiköltözik vidékre, Maine-be. 
Louis a család új otthona mellett, az erdő mélyén felfedez egy titkos és rejtélyes temetkezési helyet. Amikor beüt a tragédia, Louis segítséget kér a fura szomszédtól, Jud Crandalltől (John Lithgow), és ezzel egy olyan veszélyes láncreakciót indít el, amely felszabadít egy kifürkészhetetlen gonosz erőt, és ez szörnyű következményekkel jár... 

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Hellboy

Hellboy: Rise of the Blood Queen

mikortól: 2019. 04. 11.

 • amerikai akciófilm, fantasztikus kalandfilm, magyarul beszélő e12
 • rendező: Neil Marshall
 • szereplők: Milla Jovovich, David Harbour, Ian McShane, Sasha Lane, Thomas Haden Church
 • min

Közeleg az apokalipszis… Hellboy (David Harbour), a démoni jófiú hamarosan kemény fába vágja termetes jobb karját. A pokoli teremtménynek bár nagy tapasztalata van az alvilági lények kiiktatásában, - hisz évek óta a természetfeletti szörnyek ellen harcol Bruttenholm professzor (Ian McShane) irányítása alatt -, arra ő maga sem számít, hogy egy olyan brutális erővel kell megküzdenie, ami számára is érdekes fordulatot hozhat. 
Az ősi varázslónő, Nimue (Milla Jovovich) bosszút forral az emberiség ellen, s miközben egyesíti a boszorkányokból, alvilági szörnyekből álló vérszomjas seregét, arra is marad ideje, hogy azon ügyködjön, miként is hozhatja elő a jófej pokolfajzat legsötétebb oldalát. Vajon Hellboy beteljesíti a végzetét, és Anung Un Ramaként, a démoni fenevad képében ő maga igázza le a Földet? Vagy képes lesz szembenézni a sorsával, és belevaló szuperhősként megmenti a világot? 

Mike Mignola, a Hellboy képregények megalkotója, a film forgatókönyvének társírója és executive producere egy rendkívül egyedi, grandiózus, látványos filmet álmodott meg kedvenc karakterének. A rendezői székben Neil Marshall (A kilencedik légió, Trónok harca) ül, aki az eddigi Hellboy-filmektől elrugaszkodva egy még véresebb, még szórakoztatóbb, még pokolibb fantasyt hozott létre a népszerű Stranger Things sorozat rendőrfőnökével, David Harbourral a főszerepben. 

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

A hiányzó láncszem

Missing Link

mikortól: 2019. 04. 11.

 • kanadai-amerikai animációs kalandfilm, vígjáték, magyarul beszélő 12
 • rendező: Chris Butler
 • szereplők:
 • 95 min

A legendás lények kutatója, Sir Lionel Frost óriási felfedezésére készül. A fess kalandor sok évnyi keresés után, egy névtelen levél nyomában járva rábukkan az emberiség utolsó bundás ősére, a meglepően okos, roppantul szellemes Mr. Linkre. A hatalmasra nőtt, csupaszív szőrmók minden vágya, hogy rátaláljon távoli rokonaira, a rég elveszettnek hitt Yeti unokatesókra. 
A kalandvágyó Lionel kapva kap az alkalmon, és egy világot átszelő, hajmeresztően izgalmas útra indul újdonsült barátjával. A vidám pároshoz a tűzről pattant Adelina is csatlakozik, aki birtokában van az egyetlen térképnek, ami elvezetheti a szőrös hőst áhított céljához. És bár az út megannyi veszéllyel van kikövezve, a bohókás Mr. Linket semmi nem tántoríthatja el, hogy rátaláljon a családjára… akik talán közelebb vannak hozzá, mint azt ő gondolná.

Az ellenállhatatlanul kedves szőrmók, Mr. Link mosolyra csábító szemeivel, hatalmas tappancsaival, és fergeteges szóvicceivel garantáltan minden mozirajongó szívét rabul ejti. Az emberiség utolsó bundás hŐSE izgalmas, Indiana Jonest is túlszárnyaló kalandjai során belekóstol a vadnyugat világába, elefántokkal haverkodik az indiai dzsungelen, és a Himalája fagyos hegycsúcsain is keresztül küzdi magát, csak azért, hogy megtalálja az otthont, amire mindig is vágyott.
Szeretetben, barátokban, óriási felfedezésekben gazdag utazásara invitál a Laika filmstúdió legújabb családi animációs vígjátékában!
A Laika animációsfilm-stúdió a lenyűgöző stop-motion technikát alkalmazza reklámok, rövidfilmek, zenei videoklipek és játékfilmek elkészítéséhez. A stúdió olyan filmeket jegyez, mint az Oscar-díjra jelölt Coraline és a titkos ajtó és a kétszeres Oscar-jelölt Kubo és a varázshúrok. 

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Miután

After

mikortól: 2019. 04. 11.

 • amerikai romantikus dráma, thriller, magyarul beszélő e16
 • rendező: Jenny Gage
 • szereplők: Selma Blair, Jennifer Beals, Hero Fiennes-Tiffin, Meadow Williams
 • min

Anna Todd ifjúsági regénye, a „Miután” a népszerű Wattpad közösségi oldalon indult hódító útjára, és meg sem állt a nagyvászonig. A történet Tess életét követi nyomon, aki példás tanuló, kötelességtudó lánya a szüleinek, és hűséges barátnője egy kedves fiúnak, aki hamarosan követi őt az egyetemre. Az ambiciózus Tess gondosan cenzúrázott világa teljesen kinyílik, amikor betoppan az életébe a titokzatos és lázadó Hardin Scott. Hardin mágnesként vonzza a lányt, aki arra kényszerül, hogy megkérdőjelezzen mindent, amit saját magáról és a világról tudott. 

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Mia és a fehér oroszlán

Mia and the White Lion

mikortól: 2019. 04. 18.

 • francia dráma, családi film, magyarul beszélő 12
 • rendező: Gilles de Maistre
 • szereplők: Mélanie Laurent, Langley Kirkwood, Tessa Jubber, Daniah De Villiers, Ashleigh Harvey
 • 98 min

A tízéves Mia élete fenekestül felfordul, miután a családja úgy dönt, elhagyják Londont, és egy oroszlánfarmon kezdenek dolgozni Afrikában. Amikor megszületik Charlie, a gyönyörű fehér oroszlán, a kislány újra rátalál a boldogságra, és különleges barátságot köt az állatkölyökkel.
Miután azonban Charlie betölti harmadik évét, Mia élete újra a feje tetejére áll, a kislány ugyanis rábukkan a nyugtalanító titokra, amelyet az édesapja megpróbált elrejteni előle. Miát a hatalmába keríti a félelem, hogy Charlie-nak baja eshet, ezért inkább megszökik vele. A két barát hihetetlen kalandra indul a dél-afrikai szavannán, hogy találjanak egy helyet, ahol az oroszlán szabadon élheti az életét. 

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Csodapark 3D

Wonder Park

mikortól: 2019. 04. 18.

 • amerikai-spanyol animációs vígjáték, kalandfilm, magyarul beszélő 6
 • rendező: David Feiss
 • szereplők:
 • 85 min

June, az optimista, élénk fantáziájú kislány felfedezi, hogy az erdőben egy hihetetlen vidámpark van elrejtve. A csodapark tele van fantasztikus játékokkal és vicces beszélő állatokkal, ugyanakkor nagy fejetlenség uralkodik ezen a bámulatos helyen...
June rájön, hogy a park a saját képzeletének szülötte, így csak ő képes helyrehozni. June-ra vár a feladat, hogy a fantasztikus állatokkal összefogva megmentse ezt a varázslatos helyet, és újra megteremtse a csodát a csodaparkban. 

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

A gyászoló asszony átka

The Curse of La Llorona

mikortól: 2019. 04. 18.

 • amerikai horror, misztikus thriller, magyarul beszélő e16
 • rendező: Michael Chaves
 • szereplők: Linda Cardellini, Patricia Velasquez, Raymond Cruz, John Marshall Jones, Madeleine McGraw
 • 93 min

La Llorona. A Gyászoló Asszony. Egy rémisztő, nem evilági lény, amely saját maga okozta szörnyű sorsát, menny és pokol között ragadt, és nem találja a helyét. Valamikor réges-régen, amikor élt, féltékenységi rohamában vízbe fojtotta a gyerekeit, azután, amikor rájött, mit tett, utánuk ugrott.
Azóta kísért a Földön, és halált hoznak a könnyei. Akik éjszaka meghallják a hangját, azok nem érik meg a reggelt. A Gyászoló Asszony a homályban bujkál, gyerekekre vadászik, és mindenre képes, hogy valamiképpen pótolja saját veszteségét. Büntetése az örök kín, bosszúja, hogy saját fájdalmát mások is kénytelenek átélni.
Ahogy telnek az évszázadok, egyre rafináltabb módszerekkel, egyre kegyetlenebb elszántsággal sanyargatja az élőket.
1970-ben érkezett Los Angelesbe: egy szociális munkás (Linda Cardellini) és saját két kis gyereke is kénytelen rájönni, hogy a legendák nem hazudnak.

James Wan, a Fűrész elindítója, a Démonok között- és az Annabelle-filmek valamint Az apáca alkotója a horror műfaj legsikeresebb művelője ismét megmutatja, mennyit tud a borzongatásról! 

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Bosszúállók: Végjáték 3D

Avengers: Endgame

mikortól: 2019. 04. 25.

 • amerikai fantasztikus akciófilm, kalandfilm, magyarul beszélő e12
 • rendező: Anthony Russo, Joe Russo
 • szereplők: Brie Larson, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Karen Gillan, Chris Evans, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Evangeline Lilly
 • 180 min

A Bosszúállók: Végtelen háború végén Thanos elpusztította az univerzum felét, de Doctor Stange egy merész húzással megadta a lehetőségét annak, hogy az életben maradt Bosszúállók visszavágjanak...

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Hozzászólások (1849)

Új hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!
2019-03-21 14:01:23
1849. danaa
Szia BEndre!
Valószínűleg nem fogjuk vetíteni.

2019-03-21 13:24:27
1848. BEndre
Sziasztok!, az Interjú Istennel című filmet fogjátok-e vetíteni?
Köszönöm!

2019-03-20 20:18:05
1847. danaa
Szia KothAni!

De igen, holnaptól vetítjük!

2019-03-20 18:11:26
1846. KothAni
Sziasztok!
"Mi" című filmet nem fogjátok vetíteni?
Köszönöm!

2019-03-19 13:27:57
1845. Csillámpóni
Szia v1ctory!
Lesz rá jegyelővétel, egyelőre nincs információ, hogy mikortól de amint biztos lesz, kitesszük a facebook oldalunkra és a weboldalunkra is.

Szia Sipii!
Egyelőre nincs róla információnk.

2019-03-19 12:41:15
1844. v1ctory
Sziasztok!

A Bosszúállók: Végjátékra ismét lehet majd előre venni jegyet, vagy csak a premier hétfőjétől? Ha igen akkor lehet-e tudni, hogy pontosan mikortól? Köszönöm

2019-03-18 20:40:07
1843. Sipii
Sziasztok!
Az Avengers:Endgame lesz felirattal is valamikor?

2019-03-18 12:01:57
1842. Csillámpóni
Szia dr.Nana!
Elég sok mindentől függ, hogy mely filmek kerülnek vetítésre. Népszerűség, forgalmazóval való megegyezés, szabad időpontok, termek stb stb...

2019-03-17 11:20:19
1841. dr.Nana
Miért nem vetítik az Apró meséket?

2019-03-15 19:39:17
1840. danaa
Üdv miskolczy!
Ezt előre nem tudjuk megmondani, az új műsor mindig hétfőn készül el, és szerdától következő hét csütörtökig tart. Valószínűleg még jó darabig műsoron lesz, mivel nem régóta vetítjük.

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 / 185 oldal Következő »