Malom MoziMalom MoziMalom Mozi Webshop

Filmajánló

Ready Player One 3D

Ready Player One

mikortól: 2018. 03. 29.

 • sci-fi akciófilm, magyarul beszélő 12
 • rendező: Steven Spielberg
 • szereplők: Tye Sheridan, Simon Pegg, Hannah John-Kamen
 • 140 min

A valóságban nincs semmi jó. Szerencsére nem is kell törődnünk vele. 2044-ben már mindenkit beszippant a világot átfogó virtuális játék, az OASIS, amelyben mindenki a maga választotta avatárjával vehet részt: és nem szembesül semmi rosszal, ami a játékon kívül várná.
Amikor az OASIS-t feltaláló és a céget alapító James Halliday meghal, a végrendeletéből kiderül, hogy elrejtett néhány titkot a rendszerben. Aki ezekre rátalál, mesés gazdagságot nyerhet.
Wade 18 éves, és az egész életét a játékban töltötte. Nekivág a kalandnak, és nem törődik vele, hogy az élete a tét. De nemcsak az, amelyiket a játék számára használ... hanem a valódi is.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Mária Magdolna

Mary Magdalene

mikortól: 2018. 03. 29.

 • angol dráma, feliratos 12
 • rendező: Garth Davis
 • szereplők: Rooney Mara, Joaquin Phoenix, Ariane Labed, Chiwetel Ejiofor, Sarah-Sofie Boussnina, Ryan Corr
 • min

A Mária Magdolna autentikus és emberi portré a történelem egyik legrejtélyesebb és leginkább félreértett alakjáról. A bibliai életrajzi film a fiatal Mária (Rooney Mara) történetét meséli el, aki a saját útját keresi az életben. Úgy érzi, a kor hierarchiája megfojtja őt, és ezért elhagyja kis halászfaluját és családját, hogy csatlakozzon egy új, radikális társadalmi mozgalomhoz. A mozgalom karizmatikus vezetője a názáreti Jézus (Joaquin Phoenix). Mária hamarosan megtalálja helyét a mozgalomban, és útja végül Jeruzsálembe viszi.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Maja, a méhecske - A mézcsata

Maya the Bee: The Honey Games

mikortól: 2018. 03. 29.

 • német-ausztrál családi animációs film, magyarul beszélő 6
 • rendező: Noel Cleary, Sergio Delfino, Alexs Stadermann
 • szereplők:
 • min

A vidám és kalandvágyó méhecske, Maja nagyon szeretne részt venni az egész birodalom legnépszerűbb játékában, a Mézcsatában, de kissé túlzásba vitt lelkesedésével sikerül magára haragítania a méhbirodalom nagy hatalmú császárnőjét.
Az uralkodó szigorú feltételhez köti a játékokban való szereplését: ha Maja veszít, a kaptára nyári méztermését be kell szolgáltatnia. A bátor méhecskének el kell fogadnia a kihívást és a számára kijelölt csapattársakat is, akik között régi ismerősök is akadnak: Flip, a bölcs szöcske, a kissé ügyetlen, de jószívű hangyaikrek, valamint legjobb barátja, Vili. A küzdelem során Maja újabb barátokra és ellenfelekre tesz szert, miközben rájön arra is, hogy nem mindig az a legokosabb, ha a saját feje után repkedve akar győzelmet aratni. Hisz egységben az erő! Ezt pont egy hős méhecske ne tudná?

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Tűzgyűrű: Lázadás 3D

Pacific Rim: Uprising

mikortól: 2018. 04. 05.

 • amerikai kalandfilm, magyarul beszélő 12
 • rendező: Steven S. DeKnight
 • szereplők: John Boyega, Scott Eastwood, Tian Jing, Cailee Spaeny
 • min

John Boyega (Star Wars: Ébredő erő) áll a TŰZGYŰRŰ: LÁZADÁS élén, amely a 2013-as, nagyszabású, szörnyes és robotos látványorgia méltó folytatása, melyben egy új nemzedék szeretne a világ legnagyobb hőseivé válni, hogy felvegyék a harcot a legnagyobb szörnyekkel, melyek valaha a bolygónk felszínén jártak. 

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Rampage - Tombolás 3D

Rampage

mikortól: 2018. 04. 12.

 • amerikai akciófilm, magyarul beszélő 16
 • rendező: Brad Peyton
 • szereplők: Dwayne Johnson, Joe Manganiello, Naomie Harris, Jeffrey Dean Morgan, Malin Akerman
 • min

Davis (Dwayne Johnson) nagy tudós, és van egy jó barátja: egy intelligens gorilla, George. Csakhogy egy rosszul sikerült genetikai kísérlet következtében az addig barátságos emberszabású durván átalakul: dühöngő szörnyszülötté válik, aki elhagyja szeretett otthonát, a laboratóriumot, és hosszú útra indul Észak-Amerikán keresztül: de akármerre jár mindenütt tombolás és rombolás jelzi a nyomát.
A gazdája szeretné hazavinni régi kedvencét, ezért egy másik - szintén bogaras - tudós segítségével kikísérletezi az ellenszert, és a szörny nyomába ered. A csatatér folyton változik, sőt, az ellenség is szövetségesekre talál: még két genetikusan módosított megaragadozó csatlakozik hozzá.
Ha Davis győz, megmenekül a majom, és megmenekülnek Amerika nagyvárosai. Ha veszít, nemcsak egykor legjobb barátjáról kell lemondania: hanem az egész világról.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Jönnek a kacsák

Duck Duck Goose

mikortól: 2018. 04. 19.

 • amerikai-kínai animációs film, magyarul beszélő 6
 • rendező: Christopher Jenkins
 • szereplők:
 • 91 min

A megrögzött szeleburdi agglegény lúd miatt - aki inkább légi akrobatikát gyakorol ahelyett, hogy a többiekkel készülne a vándorlásra - két kiskacsa elszakad csapatától. Habár a bájgúnárnak semmi kedve, hogy segítsen a két kiskacsának visszatalálni a csapatához, egy véletlen folytán megsérül, így a kacsákkal marad. A furcsa trió nekivág egy veszélyekkel teli útnak, hogy még az első hó megérkezése előtt biztonságos búvóhelyet találjanak. 

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Hurrikán meló

The Hurricane Heist

mikortól: 2018. 04. 19.

 • amerikai akcióthriller, magyarul beszélő 16
 • rendező: Rob Cohen
 • szereplők: Toby Kebbell, Maggie Grace, Ryan Kwanten, Ralph Ineson, Melissa Bolona
 • min

Dörzsölt bűnözők eszelős tervet agyalnak ki az Egyesült Államok egyik pénzverdéjének kirablásához: az egyik legdurvább hurrikán pusztítását használnák elterelésnek arra, hogy lelépjenek 600 millió dollárral. A kincstár egyik elszánt őre és egy zűrös viharvadász eltökéli, hogy megállítják a tolvajokat és kiszabadítják túszaikat, mielőtt a vihar elsöpri az egész várost. 

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Éjjeli napfény

Midnight Sun

mikortól: 2018. 04. 19.

 • amerikai romantikus dráma, magyarul beszélő 12
 • rendező: Scott Speer
 • szereplők: Bella Thorne, Rob Riggle, Patrick Schwarzenegger, Quinn Shephard, Ken Tremblett
 • min

A rendkívüli szerelmi történetben a 17 éves Katie Price (Bella Thorne) extrém módon érzékeny a napfényre, nappal kényszerű szobafogságban, speciális ablakok mögé rejtőzve ábrándozik a normális életről. Éjjelente a fiatal lány átlagos tiniként éli az életét - amikor csak teheti, zenél, és a helyi állomáson gitározik az arra járóknak. 
Egyik este Charlie (Patrick Schwarzenegger) is felfigyel rá, akit Katie évek óta titokban csodál a szobája ablakából. A fiatalok pillanatok alatt egymásba szeretnek, és innentől kezdve minden éjszakát együtt töltenek a csillagok alatt. Katie előtt megnyílik a világ, lelkitársa oldalán végre valóra válik rég áhított álma. Ám a fiú elől eltitkolja a betegségét, amivel óriási veszélybe sodorja az életét... 

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Bosszúállók: Végtelen háború 3D

Avengers: Infinity War

mikortól: 2018. 04. 26.

 • amerikai akciófilm, magyarul beszélő e12
 • rendező: Joe Russo, Anthony Russo
 • szereplők: Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Chris Pratt, Elizabeth Olsen, Zoe Saldana, Chris Hemsworth, Chris Evans, Jeremy Renner, Paul Rudd, Mark Ruffalo, Paul Bettany, Tom Holland, Tom Hiddleston
 • min

A Marvel mozis univerzumának egészét felölelő, tíz év eseményeinek tetőpontját jelentő Bosszúállók: Végtelen háborúban minden idők legnagyobb és leghalálosabb leszámolására kerül sor. A Bosszúállóknak és szövetségeseiknek mindent kockára kell tenniük, hogy megfékezzék a nagy erejű Thanost, aki egy szemvillanás alatt elpusztíthatja a világot. 

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Hozzászólások (1698)

Új hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!
2018-03-22 12:17:34
1698. Csillámpóni
Szia Daver!
Az Expedíció című film sajnos nem kerül a magyar mozikba.

2018-03-22 09:03:39
1697. Daver
Sziasztok,

Az Expedíció című filmet nem fogjátok vetíteni?

2018-03-19 12:17:46
1696. Csillámpóni
Szia v1ctory123!
Valószínűleg lesz elővétel hamarabb, amint tudunk biztosat, meghirdetjük minden platformon.

2018-03-19 08:58:28
1695. v1ctory123
Sziasztok!

A Bosszúállók: Végtelen háború c. filmhez lesz lehetőség előre jegyet foglalni/venni, mint pl a star warshoz, vagy csak azon a héten hétfőn amikor a bemutató lesz?

2018-03-15 10:28:49
1694. Csillámpóni
Szia szasza114!
A Hang nélkül májusi film. Március végén, április elején fog kiderülni, milyen filmeket vetítünk májusban.
A Marrowbone magyarországi megjelenéséről nincs információnk.

2018-03-15 09:39:07
1693. szasza114
Szia!
A Quiet Place és a Marrowbone lesz e nálatok műsoron?

2018-03-11 10:25:12
1692. danaa
Szia Yata!
2D-ben természetesen mind a két filmet vetíteni fogjuk, feliratosan nem valószínű.
Üdv!

2018-03-11 09:04:05
1691. Yata
Sziasztok!
A Tomb Raider illetve a Ready Player One esetében lesz 2D vetítés?
Továbbá van rá esély, hogy feliratos verzióban is műsorra kerüljenek a filmek?

Válaszotokat előre is köszönöm.

2018-03-02 12:12:11
1690. Csillámpóni
Szia nsocsi88!
A moziműsor menüpontban megtalálod mind a 4 vetítési időpontot. Előfordul, hogy külön sorban vannak, mert másik teremben is vetítjük a filmet.

2018-03-01 16:51:44
1689. nsocsi88
Sziasztok! Március 3-án az Éjszakai játékot csak este fogjátok vetíteni?

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 / 170 oldal Következő »