Malom MoziMalom MoziMalom Mozi Webshop

Filmajánló

Charlie angyalai

Charlies Angels

mikortól: 2019. 11. 28.

 • amerikai akciófilm, kalandfilm, vígjáték, magyarul beszélő 16
 • rendező: Elizabeth Banks
 • szereplők: Kristen Stewart (Sabina Wilson ), Naomi Scott (Elena Houghlin ), Ella Balinska (Jane Kano )
 • 119 min

Három angyal vigyáz a világra. Nincs szárnyuk, és nem fehér ruhában énekelgetnek: hanem gyorsak, vadak, veszélyesek – és nagyon dögösek. És mindannyian Charlie Townsend alkalmazásában állnak.

Az elmúlt évtizedekben Charlie, a titokzatos főnök detektívügynöksége nagyra nőtt: már az egész világon vállnak felderítő- és őrző-védő munkát – és így persze a megbízók is nagyon sokfélék lettek. A filmben szereplő különlegesen kiképzett három nő az egyik külföldi akciókra szervezett egység tagja. Erő, ész, kacérság és humor a fegyverük – és nem félnek használni.

A legendás tévésorozat és a Diaz-Barrymore-Liu trió nagy sikerű filmjei után itt az új generáció: ismét három lenyűgöző női magánügynök küzd és nyomoz!

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Lidérces mesék éjszakája

Scary Stories to Tell in the Dark

mikortól: 2019. 11. 28.

 • amerikai horror, magyarul beszélő 16
 • rendező: André Ovredal
 • szereplők: Zoe Margaret Colletti (Stella Nicholls), Michael Garza (Ramón Morales), Austin Zajur (Chuck Steinberg)
 • 111 min

1968-at írunk, Amerikában járunk. Szinte mindenütt a változás szele fúj, a metropoliszokban zajló felfordulásoktól távol, Mill Valley kisvárosában azonban generációk óta a Bellows család árnyéka vetül a helyiek életére. A család városszéli kúriájában élt Sarah, egy fiatal lány szörnyű titkokkal, aki gyötrelmes életét félelmetes történetek sorozatává formálta, és ezeknek nagyon is valóságos következményei lesznek egy csapat kamasz számára, akik rábukkannak Sarah könyvére.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Seveled

Seveled

mikortól: 2019. 12. 05.

 • magyar romantikus vígjáték, magyarul beszélő 12
 • rendező: Orosz Dénes
 • szereplők: Mészáros Béla (Gergő), Tenki Réka (Saci), Básti Juli (Emma)
 • 90 min

Elsőre jó ötletnek látszott. Gergő (Mészáros Béla), a csajozógép filmkritikus szeretne beteg édesanyja (Básti Juli) kedvében járni, és a jó ügy érdekében hazudik egy nagyot. Csak egyetlen egyet: beviszi hozzá a kórházba a szomszédját (Tenki Réka), a nagyszájú ex-sztriptíztáncosnőt, akinek van egy nagy előnye: öt hónapos terhes. Az unokamániás anyuka boldogan látja, hogy a fia révbe ért, elbúcsúzik mindenkitől – és meggyógyul.
Ettől kezdve Gergő és Saci kénytelen újabb és újabb hazugságokkal tartani a frontot. Bár alig bírják egymást elviselni, ha jön a „nagyi”, úgy tesznek, mintha boldog, fiatal pár volnának. Az átverések persze sosem tökéletesek, és a bonyodalom Saci pocakjával együtt terebélyesedik: pedig előbb-utóbb meg kell születnie a megoldásnak.

A Poligamy és a Coming Out rendezője, Orosz Dénes a legjobb magyar színészek több generációját hívta meg új, korunk párkapcsolati bajait, örömeit és botrányait feltérképező, önfeledt romantikus vígjátékába.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Sarkvidéki akció

Artic Justice: Thunder Squad

mikortól: 2019. 12. 05.

 • angol-dél-koreai-kanadai-amerikai animációs film, magyarul beszélő 6
 • rendező: Aaron Woodley
 • szereplők:
 • 92 min

Az ifjú sarki róka, Fürge amilyen apró olyan hatalmas álmot dédelget kiskora óta: a Villám Futárszolgálat híres szánhúzó kutyáival együtt akarja kézbesíteni a különleges postai küldeményeket az Északi-sark lakóinak. Egyelőre még csak a postázóban pakolgatja a csomagokat, de ami késik, az nem múlik.
A tettre kész Fürge, hogy bebizonyítsa rátermettségét a futárságra, főnöke tudta nélkül titokban kézbesít egy csomagot. De ekkor a mit sem sejtő ifjú titán belebotlik a gonosz, mindenre elszánt Otto von Walrusba, a nagydarab rozmárba, aki nem kisebb ördögi tervet eszelt ki, mint a sarkvidék felolvasztása. Fürge minden bátorságát összeszedve a legjobb barátaival, P.B. –vel, a kissé zárkózott jegesmedvével, Lemmyvel, a postázó kelekótya albatroszával, és Jade-del, a sarkvidék legügyesebb, és legcsinosabb szerelőjével felkerekedik, hogy együtt nézzenek szembe a galád Ottóval, és megmentsék a világot a totális káosztól.

Ebben az igazán vadregényes, és csupaszív családi animációs filmben gyerekek és felnőttek együtt fedezhetik fel az Északi-sark csodálatos világát megannyi izgalmas, és vicces kaland során.
Tökéletes családi szórakozás Mikulásra, és az ünnepi szezonra.

És egy nagy meglepetést is tartogat ez a kedves animációs film. A kétszeres Oscar-jelölt Jeremy Renner – aki az eredeti hangja Fürgének - zenészként is hihetetlenül tehetséges. A Bosszúállók sztárja nem csak a film betétdalainak zeneszerzője, de ő maga énekli a fülbemászó főcímdalt is.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Jumanji - A következő szint

Jumanji: The Next Level

mikortól: 2019. 12. 12.

 • amerikai családi kalandfilm, magyarul beszélő e12
 • rendező: Jake Kasdan
 • szereplők: Karen Gillan, Martha, Dwayne Johnson, Kevin Hart
 • min

A játék, amely beszippantja fantáziavilágába a játékosait, még működik. A régi barátok akaratuk ellenére visszakerülnek a következő pályára… de a felállás már egészen más, mint legutóbb.
Miután Spencert beszippantja a program, három régi haverja természetesen kötelességének érzi, hogy megpróbálja kimenteni. Azt hiszik, az ismerős terepen könnyen boldogulnak majd, de nem számolnak vele, hogy néhány új játékos mindent megváltoztathat. Spencer nagyapja (Danny DeVito) és annak nyugdíjas haverja (Danny Glover) is követi őket. Az avatárok (Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart és Karen Gillan) összekeverednek, a tétek nőnek, a dzsungel helyett behavazott hegyeken és forró sivatagban kell megoldaniuk a feladatot, ráadásul már a startvonalnál kiderül: ezúttal egy játékos nem kerülhet ki élve Jumanjiból…

2017 egyik legnagyobb mozis meglepetése volt a Jumani – Vár a dzsungel, amely négy főszereplőjének, akció, fantázia és vígjáték tökéletes arányú keverésének és persze a Robin Williams-féle alapötletnek köszönhetően nemcsak hatalmas nézettségre tett szert, hanem rögtön legendává is vált.
Dwayne Johnson pillanatnyilag a világ legsikeresebb színésze. Jack Black, Kevin Hart és Karen Gillan pedig nagyszerű csapat: jöhet az új Jumanji!

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Shaun, a bárány és a farmonkívüli

Shaun the Sheep Movie: Farmageddon

mikortól: 2019. 12. 19.

 • angol-amerikai-francia animációs vígjáték, kalandfilm, magyarul beszélő 6
 • rendező: Will Becher, Richard Phelan
 • szereplők:
 • 86 min

Shaun, a bárány és barátai boldog mindennapjaikat töltik a farmon, amikor egy váratlan jövevény pottyan közéjük – egyenesen az égből. A nyáj már-már lehetetlen küldetésre vállalkozik: igyekeznek hazajuttatni a meglepő képességekkel teli farmonkívülit, Lu-Lát, mielőtt az ufóvadász ügynökök kaparintanák meg.

A sorozatból és a korábbi mozifilmből jól ismert hősök, Shaun, Blitzer és a többiek életre szóló utazásra indulnak a Csibefutam és a Wallace és Gromit alkotóinak legújabb, az egész család számára feledhetetlen animációs kalandjában.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Kémesítve 3D

Spies in Disguise

mikortól: 2019. 12. 26.

 • amerikai animációs kalandfilm, akciófilm, magyarul beszélő e12
 • rendező: Nick Bruno, Troy Quane
 • szereplők:
 • min

Lance Sterling igazi szuperkém, aki nem is különbözhetne jobban a feltaláló Walter Beckett-től. Lance laza, magabiztos és megnyerő. Walter viszont... nem az. Ám amit Walter nélkülöz társasági emberként, jócskán bepótol eszével és találékonyságával: irtó menő kütyüket készít, amiket Lance világmentő akcióin hasznosít. Mikor az események váratlan fordulatot vesznek, Walter és Lance teljesen új módon kénytelen egymásra támaszkodni. S ha ez a furcsa pár nem lesz képes csapatként dolgozni, az egész világot veszély fenyegeti.

A KÉMESÍTVE olyan animációs vígjáték, ami a nemzetközi kémkedés pörgős világában játszódik.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Macskák

Cats

mikortól: 2019. 12. 26.

 • amerikai-angol musical, vígjáték, dráma, magyarul beszélő e6
 • rendező: Tom Hooper
 • szereplők: Idris Elba (Macavity), Francesca Hayward (Victoria), Rebel Wilson (Jennyanydots)
 • min

A MACSKÁK meglepő és szenzációs filmes adaptációja Andrew Lloyd Webber közkedvelt musical-sikerének, és T.S.Eliot verseinek a Macskák könyvéből. Az Oscar-díjas rendező, Tom Hooper (A király beszéde, Nyomorultak, A dán lány) lenyűgöző új technológia segítségével alakítja át előadóit, akik az úttörő Wayne McGregor koreográfiáit táncolják el. A történetet Hooper és Lee Hall (Billy Elliot, Hadak útján) adaptálta a mozivászonra.
A West End és a Broadway történetének egyik legrégebben futó előadása, a Macskák világpremierje 1981-ben volt a New London Theatre-ben, ahol rekordot állított be, mivel 21 éven keresztül futott, csaknem 9000 előadásban. A T.S. Eliot Macskák könyve című műve alapján készült forradalmi produkció megnyerte a legjobb musicalnek járó Olivier és Evening Standard díjat. 1983-ban a broadwayi előadás hét Tony-díjat kapott, köztük a legjobb musicalnek járót, és 18 éven át volt műsoron, ami különleges ritkaságnak számít.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Jexi - Túl okos telefon

Jexi

mikortól: 2019. 12. 26.

 • amerikai vígjáték, magyarul beszélő e16
 • rendező: Jon Lucas, Scott Moore
 • szereplők: Adam DeVine (Phil), Alexandra Shipp (Cate)
 • 84 min

Phil totális mobilfüggő: reggel munkába menet már a telefonja képernyőjét bújja, az estéit pedig egy tökéletesen megfilterezett poszttal zárja. Hiába van számos haverja a világhálón, valójában se barátja se macskája.
Amikor egy véletlen baleset folytán telefont kell cserélnie, az új modellel egy akaratos mesterséges intelligenciát is kézhez kap, Jexit. A női hangon operáló telefon, egyszerre tanácsadó, asszisztens, és lélekbúvár, és bár minden lehetséges módon megszívatja Philt, mégis sikerül visszaráznia őt az életbe. Ám amikor a srác végre egy barátnőre is szert tesz, és kezdené magát függetleníteni a mobiljától, a felbőszült program egy technikai rémálommá válik…

A Másnaposok-trilógiát, és a Rossz anyákat jegyző író-rendező páros, Jon Lucas és Scott Moore ismét egy fergeteges vígjátékkal rukkol elő a Modern család sztárjával, a szupervicces Adam Devine-nel, és egy virgonc, mindenre elszánt mesterséges intelligenciával, Jexivel a főszerepben.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Az átok háza

The Grudge

mikortól: 2020. 01. 02.

 • amerikai horror, magyarul beszélő e16
 • rendező: Nicolas Pesce
 • szereplők: Andrea Riseborough (Detective Muldoon), Betty Gilpin (Nina Spencer)
 • min

A gyilkos düh elől senki nem bújhat el. Egy gyerekét egyedül nevelő, magányos rendőrnő (Andrea Riseborough) is a közelébe kerül annak a titokzatos, természetfeletti erőnek, amely öldöklő dühöngésre kényszerít bárkit, aki addig pusztít maga körül, míg meg nem hal – és akkor a fertőzés tovább is lép egy újabb áldozatra.

A japán eredeti alapján készült Grudge trilógia a 2000-es évek legnagyobb horror sikere volt. A sorozat a műfaj nagy szakértője, Sam Raimi bábáskodása mellett kel rémisztő, új életre.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Tőrbe ejtve

Knives Out

mikortól: 2020. 01. 02.

 • amerikai krimi-dráma, misztikus film, magyarul beszélő 12
 • rendező: Rian Johnson
 • szereplők: Ana de Armas (Marta), Chris Evans (Alex Robinson), Daniel Craig (Benoit Blanc)
 • 130 min

A milliárdos krimiírót 85. születésnapján holtan találják vidéki villájában. A partit követő napon a tett helyszínére érkezik a híres magándetektív, Benoit Blanc (Daniel Craig), akit egy titokzatos személy bérelt fel a szenzációs bűncselekmény felderítésével. Ahogy a nyomozó elkezdi felgöngyölíteni az ügyet, egyre különösebb tiktokra derít fényt. És bár az ünnepségen résztvevő családtagoknak, és a személyzetnek is megdönthetetlen alibije van, mindenkinek alapos indítéka volt a szörnyű tett elkövetésére. A vidéki magányban elszigetelt família minden tagja egyre kétségbeesettebben bizonygatja saját igazát, de Benoit Blanc egy meglepő csellel végül mégis tőrbe csalja a gyilkost.

Rian Johnson (Looper – A jövő gyilkosa, Star Wars: Az utolsó Jedik) forgatókönyvíró-rendező feszült krimiije egy modern köntösbe öltöztetett klasszikus Agatha Christie-történet, ahol az utolsó pillanatig izgatottan várja a néző a mindent leleplező, és döbbent fordulatot hozó végkifejletet. A milliárdos krimiírót az Oscar-díjas Christopher Plummer alakítja, díszes családját olyan sztárok keltik életre, mint Chris Evans, az Oscar-jelölt Toni Collette, a kétszeres Golden Globe-díjas Jamie Lee Curtis, az Oscar-jelölt Michael Shannon, a Golden Globe-díjas Don Johnson, a személyzet egyik tagját Ana de Armas játssza, a neves detektív szerepében pedig Daniel Craig remekel.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Hozzászólások (1938)

Új hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!
2019-11-16 14:36:20
1938. Nagyadrienn0625
Szia nagyreb!

A filmet vetíteni fogjuk, az elővétel megkezdődött. Itt tudod megvenni a jegyed, illetve megtalálsz minden információt a filmről: http://www.malommozi.hu/mozimusor?fid=1742 . Ezen kívül személyesen a moziban is van lehetőség jegyvásárlásra.

2019-11-16 14:27:06
1937. nagyreb
Sziasztok ismét!

Van híretek az új Star Wars részről? Filmajánlóban még nem találtam, pedig már 2020. januári filmek is fent vannak. Elővétel sem lesz, illetve a Malom Mozi kihagyja az új SW-t?

Köszönöm szépen a válaszotokat, előre is!
Üdv:
Rebeka

2019-11-14 12:22:41
1936. Csillámpóni
Szia angelkiss15!
Nincs még információnk róla.

2019-11-14 09:00:17
1935. angelkiss15
Sziasztok! A Kisasszonyok c. filmet fogjátok vetíteni? Köszönöm: Ani

2019-11-11 12:22:37
1934. Csillámpóni
Szia piciúr!
Elvileg lesz, igen!

2019-11-10 19:47:06
1933. piciúr
szia lesz-e jégvarázs 2 filmes menü!

2019-11-08 14:22:34
1932. Csillámpóni
Szia MJ89Janos614!
Nincs információnk a film megjelenéséről!

2019-11-07 19:27:06
1931. MJ89Janos614
Szia,a 21 Hidat fogjákok vetíteni?november vagy decemberben?

2019-10-30 08:14:11
1930. nagyreb
Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy az új Star Wars filmre mikortól lehet jegyet venni?

Köszönöm:
Rebeka

2019-10-19 17:45:08
1929. vargasari
Kedves Penzes!

Valószínűleg nem!
Figyeld kérlek itt a filmajánlót, de ha ide nem kerül fel akkor nem fogjuk játszani.

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 / 194 oldal Következő »