Malom MoziMalom MoziMalom Mozi Webshop

Filmajánló

Kaptár - Utolsó fejezet

Resident Evil: The Final Chapter

mikortól: 2017. 01. 26.

 • német-ausztrál-kanadai-francia akció-horror, magyarul beszélő 16
 • rendező: Paul W.S. Anderson
 • szereplők: Abigail (Ruby Rose), Dr. Alexander Isaacs (Iain Glen), Alice (Milla Jovovich), Claire Redfield (Ali Larter)
 • 106 min

A világ már sosem lesz jobb hely. Az élőhalottak hordái mindent elpusztítanak, és fogalmuk sincs róla, hogy őket meg azt a keveset, ami megmaradt a civilizációból, egyetlen óriásvállalat, az Umbrella irányítja.
Már csak Washingtonban tart ki az emberi ellenállás utolsó, egyre gyengülő fészke. De van egy titkos fegyverük. Egy nő bőrruhában, motoron, gyötrő lelkiismeret-furdalással és gyilkos ösztönökkel. Ő Alice (Milla Jovovich). Kénytelen visszatérni oda, ahonnan mindez elindult: Racoon Citybe, az Umbrella központjába, hogy megmentse, ami még megmenthető.
Útja során zombikkal harcol, az idővel versenyez, találkozik néhány régi baráttal és szerez egy meglepő szövetségest. De nincs olyan szörny, ami eltántoríthatja bosszútervétől. 
Ő Alice. És ez az ő története. Az utolsó. 

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Az éjszaka törvénye

Live by Night

mikortól: 2017. 01. 26.

 • amerikai krimi, magyarul beszélő 16
 • rendező: Ben Affleck
 • szereplők: Joe Coughlin (Ben Affleck), Danny Coughlin (Scott Eastwood), Loretta Figgis (Elle Fanning), Graciella Suarez (Zoe Saldana)
 • 128 min

Boston, 1926: mindenből sok van, ami tilos - az alkohol, a gyilkosság, a bűn minden formája természetes Joe Coughlin (Ben Affleck) egy magas rangú rendőr legkisebb fia boldogan veti bele magát a titkos szeszfőzdék, gengszterbandák és korrupt zsaruk világába, és a kisstílű tolvajból nemsokára a város egyik legsikeresebb rumcsempésze lesz.
Bostonból Tampába, onnan Kubába vezet az útja - egyre mélyebbre merül a bűnbe, egyre gátlástalanabb és kegyetlenebb... de közben szerelmes lesz, és az talán megváltoztatja. Vagy rájön, hogy már nem érdemes változnia - hiszen úgysem hinnél el neki senki. 

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Egy kutya négy élete

A Dogs Purpose

mikortól: 2017. 01. 26.

 • amerikai családi film, magyarul beszélő 12
 • rendező: Lasse Hallström
 • szereplők: Hannah (Britt Robertson), Ethan (Dennis Quaid)
 • 120 min

Bailey egy pajkos kiskutyaként jön a világra, története pedig egy szerető kisfiú karjaiban kezdődik. A tapasztalatlan gazdi és a játékra mindig kész eb hamarosan elválaszthatatlan barátokká válnak, akik feltétel nélkül elfogadják egymást. Megannyi izgalmas kalandot élnek át együtt, miközben Bailey arra a nagy kérdésre keresi a választ: mi lehet a létezése célja, mi keresni valója van az emberek között. 
Ahogy múlnak az évek a már aggastyán korba lépő Bailey tudja, hamarosan el kell búcsúznia a számára legfontosabb személytől, akivel élete minden egyes napját megosztotta. Ám ekkor megtörténik a csoda, és egy újabb kölyökkutya testében születik ujjá. Később aztán egy újabb és megint egy újabb eb bőrébe bújva éli mozgalmas, vidám és meghitt pillanatokkal teli életét. Vándorlásai során számos gazdit tanít meg nevetni és szeretni, mialatt próbálja megérteni, milyen küldetéssel született a világra. 

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Renegátok

Renegades

mikortól: 2017. 02. 02.

 • francia-német akciófilm, színes, magyarul beszélő 16
 • rendező: Steven Quale
 • szereplők: J.K. Simmons, Sylvia Hoeks, Sullivan Stapleton
 • min

Egy csapat haditengerészeti elit kommandóst a háború sújtotta Európába küldenek, akik egy tó fenekén egy több száz millió dollárt érő kincset lelnek. Azért, hogy a helyieknek segítsenek és az arany visszajuthasson jogos tulajdonosához, kitervelnek egy rablást. Egy szerencsétlen véletlen során az ellenség azonban felfigyel rájuk, így csak 10 órájuk marad arra, hogy végrehajtsák küldetésüket.                                                                

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Körök

Rings

mikortól: 2017. 02. 02.

 • amerikai thriller, színes, feliratos 16
 • rendező: F. Javier Gutiérrez
 • szereplők: Vincent DOnofrio, Johnny Galecki, Laura Wiggins
 • 103 min

A közkedvelt Kör sorozat újabb fejezetében Julia, a fiatal lány aggódni kezd barátja miatt, mivel a fiú egy sötét szubkultúrába keveredik, amely egy rejtélyes videokazetta körül alakult ki. A kazettán van egy film, amit ha valaki megnéz, az állítólag hét nappal később meghal. Julia feláldozza magát, hogy megmentse szerelmét, ám eközben szörnyű felfedezésre bukkan: van egy film a filmen belül, amit eddig még senki sem vett észre...                                                                

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Lego Batman - A film 3D

Lego Batman Movie

mikortól: 2017. 02. 09.

 • amerikai családi animációs film, magyarul beszélő e6
 • rendező: Chris McKay
 • szereplők:
 • min

Egyáltalán nem kockák. Dilisek, felelőtlenek, tele vannak ötlettel. A LEGO kaland bebizonyította, hogy sok humorral és fantáziával világokat lehet teremteni, és azután átépíteni őket, és most az előző film alkotói újabb dilivel támadnak: LEGO Batman történetével. 
Gothamben hatalmas változások készülődnek, és Batmannek komolyan fel kell kötnie a köpönyegét, ha meg akarja menteni Jokertől az otthonát. Lehet, hogy az ügy érdekében magányos hős sem lehet többé, mert együtt kell működnie másokkal... lehet, de nem biztos. Majd meglátjuk. 

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Arany

Gold

mikortól: 2017. 02. 16.

 • amerikai kalandfilm, magyarul beszélő 16
 • rendező: Stephen Gaghan
 • szereplők: Kay (Bryce Dallas Howard), Kenny Wells (Matthew McConaughey), Jennings (Toby Kebbell), Michael Acosta (Edgar Ramirez)
 • min

Kenny Wells (Matthew McConaughey) az évszázad üzletére hajt. Dörzsölt, ambiciózus, tele van ötletekkel - csak éppen pénze nincs. Wells azonban nem az a fickó, aki egykönnyen feladja. Feltesz mindent egy lapra, és egy vállalkozó szellemű geológussal, Michael Acostával (Edgar Ramirez) együtt nekivág a fülledt indonéziai dzsungelnek, ahol egy elképesztően gazdag arany lelőhelyre bukkannak. 
A leletnek gyorsan híre megy, a vállalat részvényeit szétkapkodják, a két szerencselovag pedig egyik napról a másikra a Wall Street csúcsán találja magát. Wells, az aranyásók rocksztárja, a milliárdokkal járó kiváltságok minden pillanatát észvesztően élvezi: féktelen költekezésbe kezd, a fényűző partyjain a csinos bombázók állandó vendégekké válnak. De a hirtelen jött sikerre hamar felfigyelnek, köztük az indonéziai kormány és az FBI is. Wells hajthatatlan: bármire képes, hogy a nehezen megszerzett pénzt megtartsa. De vajon elég tökös lesz ahhoz, hogy a nagyhatalmú fejesekkel is szembeszálljon? 

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Az egészség ellenszere

Cure for Wellness

mikortól: 2017. 02. 16.

 • amerikai horror, 16
 • rendező: Gore Verbinski
 • szereplők: Dane DeHaan, Jason Isaacs, Celia Imrie, Mia Goth
 • min

Csak egészség legyen! És ne haljon bele senki.
Egy nagy cég fiatal alkalmazottját (Dane DeHaan) a svájci Alpokban pihenő főnöke után küldik, hogy hazakísérje... a szanatórium azonban nem az a békés, nyugodt hely, aminek kívülről látszik. 
A főnök eltűnt, a srác pedig kénytelen meghosszabbítani a saját ott tartózkodását: a betegek ugyanis sokkal inkább fogolynak tűnnek ezen a helyen. Aki pedig megpróbál valakit kiszabadítani, az hamarosan a saját egészsége miatt kénytelen aggódni. 

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Pofoncsata

Fist Fight

mikortól: 2017. 02. 16.

 • amerikai vígjáték, magyarul beszélő e12
 • rendező: Richie Keen
 • szereplők: Christina Hendricks, JoAnna Garcia Swisher, Ice Cube
 • min

Egy iskolai tanári kábé épp olyan, mint maga az élet: zavaros, zajos, látszólag senki sem normális, miközben a valóságban? tényleg senki sem normális. És néha pofozkodnak.
Egy buzgó, bár kis növésű tanerő (Charlie Day), aki az életében még alig találkozott más kalanddal, mint a reggeli becsengetés, véletlenül kirúgatja egy kollégáját. Az állását vesztett pedagógus (Ice Cube) a gátlásait is elveszíti, és úgy dönt, hogy bosszút áll: tanítás utánra verekedni hívja a betoji pedagógust.
A közelgő bunyónak pillanatok alatt híre megy, minden osztály a nagy összecsapásra készül, és senki sem kételkedik abban, hogy kit fognak laposra verni. Maga a jövendő áldozat sem. De mit tehetne mást? Készülni kezd, hogy ha már muszáj kapnia néhány maflást, legalább méltósággal essen hanyatt... 

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

John Wick: 2. felvonás

John Wick: Chapter 2

mikortól: 2017. 02. 23.

 • amerikai thriller, magyarul beszélő e16
 • rendező: Chad Stahelski
 • szereplők: John Wick (Keanu Reeves), Jimmy (Thomas Sadoski), Ares (Ruby Rose)
 • min

John Wick (Keanu Reeves), a visszavonult bérgyilkos sosem nyugszik. Miután a magányos harcos New Yorkot totális csatatérré változtatta, és bosszúhadjárata során egy sereg gyilkost iktatott ki, újra ringbe száll. Wick egykori társa, egy titokzatos nemzetközi bérgyilkos szervezet irányítását akarja megkaparintani magának, így ráveszi cimboráját, hogy ismét csatasorba álljon. Wicket kötelezi az eskü, így vonakodva, de Rómába utazik, ahol a világ legveszélyesebb gyilkosaival kell szembenéznie. És a legenda egy még durvább, még brutálisabb háborúban találja magát. 

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Hozzászólások (1524)

Új hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!
2017-01-19 12:38:39
1524. danaa
Kedves gommer!
Köszönjük az észrevételét, továbbítani fogjuk a vezetőség felé!

2017-01-19 11:59:26
1523. gommer
Sziasztok. Lenne 1-2 építő jellegű kritikám:

A napokban voltunk a nagy Fal vetítésén, amivel igazából nem is volt semmi gond, minden szuper volt mint ahogy szokott. DE. Mikor elkezdik a népet engedni felfelé a mozgólépcsőn, odafent pici a hely, és egyszerűen feltorlódik a sor, aminek az a következménye, hogy akik mögöttük jönnek, nem tudnak lelépni a mozgólépcsőről, így esnek kelnek ha nem figyelnek oda. Erre megoldás lehetne, ha állna ott valaki, és terelgetné a népet, hogy ugyan ne álljanak már meg közvetlen a mozgólépcső előtt. Vagy esetleg ki is lehetne kapcsolni a lépcsőt, szerintem mindenki képes lenne azt a néhány lépcsőfokot megtenni, így elkerülhető lenne a balasetveszélyes helyzet. A másik, ami számomra igencsak zavaró/idegesítő: Elkezdődik a vetítés, már megy néhány perce (az most lényegtelen hogy reklám/film előzetes), és még akkor is jönnek befelé a terembe. Miért? Mindenki tudja hogy mikor kezdődik, addigra, de inkább előtte ott kell lenni, mint ahogy a legtöbben erre képesek is vagyunk. A buszra/vonatra se az indulás után 5 percel szállunk fel. Miért nem lehet az ilyeneknek azt mondani, hogy bocs már elkezdődött a vetítés, nem lehet bemenni. Biztos lenne lenne háborgás, de egy idő után mindenki megtanulná, hogy bizony előtte kell odaérni, nem pedig utána.

2017-01-14 14:03:12
1522. Szandibaba9
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy a Sötét Ötven Árnyalatára mikortól lehet jegyet foglalni? Premierre is lehet foglalni? Köszönöm

2017-01-12 14:40:42
1521. danaa
Kedves Pintér Richárd!
Természetesen tudsz venni rendes jegyáron is, egy darab filmre jegyet, nem szükséges hozzá a karszalag.

2017-01-11 22:35:58
1520. Pintér Richárd
Sziasztok!
Személyesen megvenni megtudom a jegyemet egyetlen filmre, a Maratonra? Lehetséges rendes jegyáron, vagy karszalag kell?

2017-01-11 12:20:59
1519. Csillámpóni
Szia noeneandrea!
Fogjuk vetíteni a filmet, a "most műsoron" bannernél megtalálod. A filmajánlóba egészen addig van egy film, ameddig nem tudunk hozzá biztos vetítési időpontot. Mivel a Széttörve című filmet fogjuk vetíteni a Maratonon, ezért társítva lett a vetítési időpontjához, hogy jegyeket tudjanak vásárolni rá.

Szia Alkaloida!
Sajnos nincs információnk a film vetítésével kapcsolatban.

Szia aramia!
Ha az ajándék 1+1-es kuponra gondolsz, azt felhasználhatod rá.

2017-01-11 09:47:10
1518. noeneandrea
A széttörve hova tűnt az ajánlóból? Nem fogjátok vetíteni? Eddig kint volt ne szivassatok már ._.

2017-01-10 20:35:26
1517. Alkaloida
Hello
Igaz hogy a Vitathatatlan 4 et nem vetítik az országban sehol?
2-3 at sem anno , pedig jóféle.

2017-01-10 12:55:35
1516. aramia
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék,hogy az ingyen kapott jegyet szerda esti 3d Nagy falra beválthatom e?

2017-01-08 16:47:39
1515. danaa
Kedves ATja!
Nem, nem lehet.

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 / 153 oldal Következő »