Malom MoziMalom MoziMalom Mozi Webshop

Filmajánló

Instant család

Instant Family

mikortól: 2019. 01. 24.

 • amerikai vígjáték, magyarul beszélő 12
 • rendező: Sean Anders
 • szereplők: Pete (Mark Wahlberg), Lizzy (Isabela Moner), Ellie (Rose Byrne)
 • 118 min

Az író-rendező Sean Anders (Megjött apuci filmek) életéből merített valós események inspirálták a filmbéli Ellie és Pete történetét.
A sikeres pár abból él, hogy házakat újítanak fel, és eladják őket. Amikor felmerül a családalapítás ötlete, megrettennek a gondolattól, hogy „vén szülék” lesznek, mire a gyerekük diplomázik, és viccből felmerül, hogy mi lenne, ha örökbe fogadnának egy 5 éves gyermeket, és úgy tennének, mintha már öt éve szülők lennének. Amikor azonban komolyan foglalkozni kezdenek az örökbefogadással, és rájönnek, hogy sok jót tehetnek vele, úgy döntenek, hogy nevelőszülőkként magukhoz vesznek egy fiatal fiút vagy lányt. Meglepő módon egy tinédzserrel találják meg legjobban a közös hangot. Ráadásul ennek a tinédzser lánynak van még két kisebb testvére is!
Fenntartásaik ellenére Ellie és Pete magukhoz veszik mindhárom csemetét. Ahogy az összetartó tesók befonódnak életük szövetébe, Ellie és Pete nevetések és könnyek közt tapasztalják meg, milyen is egy igazi család.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Schindler listája

Schindlers List

mikortól: 2019. 01. 27.

 • amerikai történelmi dráma, feliratos 16
 • rendező: Steven Spielberg
 • szereplők: Liam Neeson, Sir Ben Kingsley, Ralph Fiennes, Caroline Goodall, Jonathan Sagall
 • 188 min

Egyetlen ember is képes lehet arra, hogy a körülmények ellenére megváltoztassa a dolgok menetét. A mondás igazát mi sem bizonyítja jobban, mint Oskar Schindler története. Steven Spielberg nem sokkal a megjelenése után elolvasta az ausztrál Thomas Keneally regényét, mégis 10 évnek kellett eltelnie, hogy elég érettnek tartsa magát a Schindler listája filmre vitelére.

A film főhőse, Oskar Schindler született üzletember és szerencsejátékos. A második világháború legelején elkerül a megszállt Lengyelországba és azonnal megérzi, milyen hatalmas üzleti lehetőségek nyílhatnak meg előtte. Baráti kapcsolatok és némi ügyeskedés révén megszerez magának egy gyárat - a Deutsche Emailware Fabrikot - és nem győz eleget tenni a beözönlő megrendeléseknek. Könyvelője, Itzhak Stern rábeszéli arra, hogy minél nagyobb számban foglalkoztasson zsidókat, így nemcsak olcsó munkaerőt talál magának, hanem segíthet a koncentrációs táborokban szenvedő embereken. A gyár hamarosan a zsidók egyetlen menedéke lesz. 1944-ben a nácik az Endlösung, azaz a zsidókérdés végső megoldása jegyében bezáratják a helybéli táborokat, és a rabokat Auschwitzba és Treblinkába, vagyis a biztos halálba akarják küldeni.

Schindlernek gyorsan lépnie kell, ha meg akarja menteni a munkásait. Némi korrupció árán rábeszéli a német hatóságokat, hogy a termelés szempontjából nélkülözhetetlen munkásokkal együtt a gyárat áttelepíthesse a cseh-lengyel határra, Brinnlitzbe. Ekkor készül el az 1100 nevet tartalmazó lista, amelynek résztvevői kalandos úton, de megmenekülnek a krematóriumokból. Brinnlitzben Schindler gondoskodik arról, hogy a gyár fennállásának 7 hónapja alatt semmi olyasmit ne állítson elő, amelyet a németek hadicélokra tudnának használni. 1945. május 7-én, amikor a tábor lakói megtudják, hogy a németek kapituláltak, és abban is biztosak, hogy az oroszok pillanatokon belül elérik Brinnlitzet, Schindler elbúcsúzik védenceitől. Magára hagyja őket, mert tudja, jobb, ha az amerikaiak kezére adja magát... 

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Két királynő

Mary Queen of Scots

mikortól: 2019. 01. 31.

 • angol életrajzi dráma, történelmi film, feliratos 16
 • rendező: Josie Rourke
 • szereplők: Bess of Hardwick (Gemma Chan), Queen Elizabeth I (Margot Robbie), Mary Stuart (Saoirse Ronan), John Knox (David Tennant)
 • 118 min

Ez az új, kosztümös történelmi dráma a karizmatikus Stuart Mária viharos életének krónikája. Mária 16 évesen francia királyné lesz, majd 18 évesen megözvegyül, és ellenáll a nyomásnak, hogy újból férjhez menjen. Ehelyett visszatér szülőföldjére, Skóciába, hogy visszakapja jogos trónját. Ám Skócia és Anglia az ellenállhatatlan I. Erzsébet uralma alá tartozik. A két fiatal királynő egyszerre bűvöli el és félemlíti meg egymást. Riválisok a hatalomban és a szerelemben is, és női uralkodók a férfiak világában, ezért el kell dönteniük, hogyan játsszák le a játékot, melynek neve: házasság kontra függetlenség.
Mária elhatározza, hogy nem lesz bábfigura, és kinyilvánítja igényét az angol trónra, fenyegetve ezzel Erzsébet hatalmát. Árulás, lázadás és összeesküvések veszélyeztetik mindkét udvarban a trónt – és változtatják meg a történelem menetét.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

A Lego-kaland 2. 3D

The Lego Movie 2: The Second Part

mikortól: 2019. 02. 07.

 • amerikai-ausztrál-dán-kanadai-norvég animációs kalandfilm, akciófilm, magyarul beszélő e6
 • rendező: Mike Mitchell, Trisha Gum
 • szereplők:
 • min

Már 5 éve fantasztikus minden, de egy új fenyegetés érkezik: LEGO DUPLO® megszállók az űrből, akik gyorsabban rombolnak, mint amelyen gyorsan újjá lehet építeni a dolgokat.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

A csodagyerek

The Prodigy

mikortól: 2019. 02. 07.

 • hongkongi-amerikai horror, thriller, magyarul beszélő e12
 • rendező: Nicholas McCarthy
 • szereplők: Taylor Schilling, Colm Feore, Brittany Allen
 • min

Sarah szakemberhez fordul, miután kisfia, Miles egyre elfajuló, zavart viselkedést mutat. Azzal szembesül, hogy fiát egy gonosz természetfeletti lélek szállta meg. Családja biztonságát féltve a nőnek választania kell: hallgat anyai ösztöneire és védelmezi Milest, vagy kideríti, mi – vagy ki – áll a sötét változás hátterében. Válaszait a múltban kell megtalálnia, az oda vezető úton pedig a képzelgés és valóság közötti határvonal ijesztő mértékben elmosódik. 

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Alita: A harc angyala 3D

Alita: Battle Angel

mikortól: 2019. 02. 14.

 • amerikai-kanadai-argentin sci-fi akciófilm, kalandfilm, romantikus film, magyarul beszélő e12
 • rendező: Robert Rodriguez
 • szereplők: Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Mahershala Ali, Michelle Rodriguez
 • min

Évszázadok múlva a jövőben, Iron City roncstelepén egy kiber-doktor, Ido, rábukkan a magára hagyott, eszméletlen kiborglányra, Alitára, és magával viszi klinikájára. Magához térve, Alita képtelen felidézni, kicsoda ő, és a világról sincsenek ismeretei; minden új élményt jelent számára. Próbál hozzászokni új életéhez és Iron City veszedelmekkel teli utcáihoz, miközben Ido óvná őt rejtélyes múltjától. A lány összebarátkozik a talpraesett Hugóval, aki viszont inkább segítene neki visszanyerni emlékezetét. A két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz, ám az Alita nyomában járó halálos erők hamarosan fenyegetést kezdenek jelenteni kapcsolatukra. Ekkor ébred rá a lány, hogy különleges harci képességekkel rendelkezik, amiket barátai és szerettei védelmezésére fordíthat. Elhatározza, hogy fényt derít származására; Alita olyan útra indul, ami során megmérkőzik e sötét, romlott világ igazságtalanságaival, és azt is felfedezi, hogy egyetlen fiatal nő is képes változtatni a világon, amiben él.

A filmgyártás látnokai, James Cameron (Avatar) és Robert Rodriguez (Sin City – A bűn városa) forradalmi hősnőt alkottak az ALITA: A HARC ANGYALA címszereplőjével, akit Az útvesztő-filmekből is ismert Rosa Salazar játszik. Partnerei Oscar-díjasok: Christoph Waltz, Jennifer Connelly és Mahershala Ali. 

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Boldog halálnapot! 2

Happy Death Day 2U

mikortól: 2019. 02. 14.

 • amerikai misztikus thriller, horror, magyarul beszélő e16
 • rendező: Christopher Landon
 • szereplők: Israel Broussard, Jessica Rothe, Ruby Modine, Suraj Sharma, Sarah Yarkin
 • min

Jessica Rothe visszatér a szereplőgárda élén a BOLDOG HALÁLNAPOT! 2-ben, amely a folytatása a 2017-es év meglepetés sikerfilmjének, melyben egymást érték a lebilincselő, ismétlődő fordulatok és komikus csavarok.
Ezúttal a hősnőnk, Tree felfedezi, hogy újra és újra meghalni meglepően könnyebb volt, mint a veszélyek, melyek ezek után következnek... 

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Kölcsönlakás

mikortól: 2019. 02. 14.

 • magyar romantikus vígjáték, magyarul beszélő e16
 • rendező: Dobó Kata, Gulyás Buda
 • szereplők: Balla Eszter, Haumann Máté, Klem Viktor, Martinovics Dorina, Oroszlán Szonja, Szabó Simon, Kiss Ramóna, Zana "Ganxsta" Zolee
 • min

Nem is lehetne két egymástól jobban különböző férj, mint Balázs (Haumann Máté) és Henrik (Klem Viktor). Balázsnak a család fontos meg az otthona – amit éppen felújítanak. Henriknek viszont a csábítás fontos meg az otthon – amit a haverja éppen felújít, - hogy legyen hova meghívni legújabb hódítását. A két férj és feleségeik: a gyerekre vágyó Anikó (Balla Eszter) meg a férjén minden áron bosszút állni vágyó Linda (Martinovics Dorina), valamint a lakást felújító dizájner (Szabó Simon) és az őt rajongásával üldöző csaj (Kopek Janka) mind arra vágyik, hogy végre egyedül maradhasson a felújítás alatt álló lakásban, és belépjen a nagy Ő. De sajnos túl nagy az átmenő forgalom. Egyetlen, zűrzavaros napon egymásba botlik, akinek nem kéne, lebukik, aki ártatlan, és elcsábul, aki hűséges. Nagy szívű, ám még nagyobbakat füllentő hőseink vágyak, szerelmek, átverések hálójából próbálnak kikecmeregni, amibe egyre jobban belegabalyodnak. Néha, egy-egy pillanatra az őszinteséggel próbálkoznak – és abból lesz a legnagyobb bonyodalom...

A miniszter félrelép írójának színdarabjából vérbő, tarka és nagyon mulatságos vígjáték született – kiváló színészek segítségével. 

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Így neveld a sárkányodat 3. 3D

How to Train Your Dragon: The Hidden World

mikortól: 2019. 02. 21.

 • amerikai animációs kalandfilm, akciófilm, magyarul beszélő e6
 • rendező: Dean Deblois
 • szereplők:
 • min

A DreamWorks Animation bemutatja a filmtörténet egyik legnépszerűbb animációs sorozatának várva várt következő részét.
Ami egy kamasz viking és egy félelmetes Éjfúria sárkány meglepő barátságaként indult, nagyszabású trilógiává nőtte ki magát, mely végig követi hőseink életét. Ebben a mostani fejezetben Hablaty és Fogatlan végre megtalálják igazi rendeltetésüket. Hablaty a falu főnöke lesz Astriddal az oldalán, míg Fogatlan a sárkányok vezérévé válik. Ám az eddig látott legsötétebb veszedelem – és egy Éjfúria lány felbukkanása – még sosem tapasztalt módon teszi próbára hőseink barátságát... 

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Dermesztő hajsza

Cold Pursuit

mikortól: 2019. 02. 21.

 • angol akcióthriller, dráma, magyarul beszélő e16
 • rendező: Hans Petter Moland
 • szereplők: Liam Neeson, Emmy Rossum, Tom Bateman, Julia Jones
 • 118 min

A fagyos coloradói síközpontban hókotró-sofőrként dolgozó Nels (Liam Neeson) nyugodt élete fenekestül felfordul, mikor fiát, a helyi, nagyhatalmú drogbáró meggyilkolja. Az Év Polgára cím birtokosa még sosem tért le a helyes útról, egészen mostanáig: a feldühödött apa kezébe veszi az irányítást, extrém előítéletekkel és nehézfegyverekkel felvértezve bosszúhadjáratba kezd. A gyilkos tempójú Nelst egyetlen cél élteti, egytől egyig ki akarja iktatni a kartell embereit… és az egykor feddhetetlen hómunkás kezei között csak úgy hullanak a gengszterek a hófödte hegyekben…
Négy évvel a nagy sikerű Az eltűnés sorrendjében című norvég thriller bemutatóját követően Hans Petter Moland rendező az egyedi hangulatú bosszútörténetet újra vászonra vitte napjaink egyik legnépszerűbb akcióhősével, a gyilkos tempójú Liam Neesonnal a főszerepben. Az Elrabolva sztárját most először láthatjuk egy skandináv rendező kezei alatt dolgozni, ami nem csak izgalmas akciókat, de sok humoros pillanatot is tartogat minden mozirajongó számára. 

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Hozzászólások (1806)

Új hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!
2019-01-13 18:06:40
1806. szivárványlány
Szia Viki1985! Előreláthatólag nem lesz nálunk műsoron!

2019-01-12 18:52:45
1805. Viki1985
Szia!A 64-es betegnapló nem kerül műsorra?Köszi!

2019-01-07 12:09:53
1804. Csillámpóni
Szia veravero!
A Csempészt nem fogjuk vetíteni, a Zöld könyvről még nincs információnk.

2019-01-07 09:02:51
1803. veravero
Üdv!
A Csempész és a Zöld könyv című filmeket fogjátok vetíteni.

2018-12-18 12:48:30
1802. Csillámpóni
Szia Petyka007!
Decemberben végig!

2018-12-17 17:05:16
1801. Petyka007
Buék meddig lesz műsoron?

2018-12-14 12:20:50
1800. szivárványlány
Szia nialler! A diótörő jelenleg is műsoron van. A moziműsor menüpont alatt megtudod nézni az időpontokat is hozzá.

2018-12-14 12:19:32
1799. szivárványlány
Szia Codypapa! Decemberben nem lesz, január közepén viszont igen. Hamarosan jövőnk a részletekkel, nézd a Facebook oldalunkat és a honlapunkat, ott láthatod majd először.

2018-12-14 09:34:17
1798. tsoft
Szia!
Csak azt szeretném tudni, hogy miért nem lehet hamarabb is vetíteni Az AQUAMAN 3D -t, csak este 18.15-kor?

2018-12-13 19:35:56
1797. nialler
Sziasztok! A Diótörőt fogjátok játszani?

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 / 181 oldal Következő »