Malom MoziMalom MoziMalom Mozi Webshop

Filmajánló

Szörnyen boldog család

Happy Family

mikortól: 2017. 11. 02.

 • német családi animációs film, 6
 • rendező: Holger Tappe
 • szereplők:
 • min

A cím ellenére Wishbonék közel sem egy boldog család. Hogy a család újra összekovácsolódjon, Emma, az anyuka egy vicces esti mulatságot szervez. De a terve visszájára fordul, amikor egy gonosz boszorka megátkozza őket, és mindannyian szörnnyé válnak.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Gyilkosság az Orient expresszen

Murder on the Orient Express

mikortól: 2017. 11. 09.

 • amerikai krimi, e12
 • rendező: Kenneth Branagh
 • szereplők: Mary Debenham (Daisy Ridley), Ratchett (Johnny Depp), Mrs. Hubbard (Michelle Pfeiffer), Hercule Poirot (Kenneth Branagh)
 • min

Az Isztambulból Párizsba tartó luxusvonat utasai mindig különleges emberek. Most is furcsa társaság gyűlik össze a kupékban. Van köztük amerikai nagytőkés, görög orvos, angol színésznő, a monarchiából származó arisztokrata? és amikor egyikük az éjszaka folyamán gyilkosság áldozata lesz, mindegyikük gyanússá válik.
Még szerencse, hogy velük utazik még egy furcsa figura. Egy belga. Akinek a kis szürke agysejtjei mindig segítenek a rejtélyes események felgöngyölítésében: Hercule Poirot (Kenneth Branagh) ismét bebizonyítja, hogy a tökéletes emberismeret, a kőkemény logika és egy kis szeszélyesség minden titkon áthatol...

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Rossz anyák karácsonya

A Bad Moms Christmas

mikortól: 2017. 11. 09.

 • amerikai-kínai vígjáték, magyarul beszélő e16
 • rendező: Scott Moore, Jon Lucas
 • szereplők: Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell), Carla (Kathryn Hahn)
 • min

Az év legvarázslatosabb ünnepén, mikor minden pillanat csupa öröm és boldogság... na, ilyenkor köthetik csak fel igazán a gatyájukat az anyukák: jön a rohangálás az ajándékok után, a dekorálás és a napokon át tartó főzés. Nem is csoda, hogy Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) és Carla (Kathryn Hahn) ismét fellázad. A túlhajszolt trió megint szembe megy az árral, és magasról tesz a karácsonyi hagyományokra. A szabadelvű anyák ezúttal is a kimenőre hajtanak, a lehető legkevesebb energiából akarják kihozni a leglazább, legbulisabb karácsonyi ünnepet.
Egy dologgal azonban nem számolnak: a saját édesanyáik felbukkanásával. A tökéletes karácsony bűvöletében szocializálódott mamák (Susan Sarandon, Christine Baranski, Cheryl Hines) ugyanis ragaszkodnak a jól bevált mazochista anyaszerephez és az ünnep szentségéhez. És ekkor elszabadulnak a rénszarvasok és kinyílik pár vodkásüveg. Innentől kezdve már csak egy dolog biztos: ez az éj nem lesz csendes...

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Az Igazság Ligája 3D

Justice League

mikortól: 2017. 11. 16.

 • amerikai akciófilm, e12
 • rendező: Zack Snyder
 • szereplők: Diana Prince / Wonder Woman (Gal Gadot), Arthur Curry / Aquaman (Jason Momoa), Barry Allen / The Flash (Ezra Miller), Clark Kent / Superman (Henry Cavill)
 • min

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz.
Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.
És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Boldog halálnapot!

Happy Death Day

mikortól: 2017. 11. 16.

 • amerikai thriller, magyarul beszélő 16
 • rendező: Christopher Landon
 • szereplők: Tree Gelbman (Jessica Rothe), Carter Davis (Israel Broussard), Lori (Ruby Modine)
 • min

Tree csodálatosan beképzelt teremtés, aki egyetlen embert szeret feltétel nélkül: saját magát. Miután a születésnapján felébred aktuális egyéjszakás kalandja, Carter mellett (Israel Broussard), kénytelen rájönni, hogy élete gyökeres fordulatot vesz.
Visszaszambázik a kolesz épületébe, ahol meghallgatja a szobatársa Lori (Roby Modine) és a dikákkör elnöke, Danielle (Rachel Matthews) epés megjegyzéseit, aztán beleveti magát a diákok megszokott életébe. Látszólag minden kerek, kerülgeti a szokásos aktivistákat az udvaron, flörtölget a tanárával, Gregoryval (Charles Aitken), mégis az a furcsa érzés vesz erőt rajta, hogy ezt a napot már átélte egyszer.
Éppen lezárná a bizarr születésnapot, amikor brutálisan meggyilkolja egy álarcos idegen... aztán másnap újra ott ébred az egyetlen ember mellett, aki szintén hisz abban, hogy különös erők játékszerévé vált.
Tree naponta újraéli a rémes születésnapot, és félelmeit legyőzve egyre közelebb jut támadójához. Ha letépheti róla az álarcot, véget vethet pokoljárásának, ám ha nem, örökre az eszement időhurok rabja marad.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Coco + Olaf karácsonya 3D

Coco

mikortól: 2017. 11. 23.

 • amerikai családi animációs film, e-
 • rendező: Lee Unkrich
 • szereplők:
 • min

Annak ellenére, hogy családja ősidők óta megveti a zenét, Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol bizonyítani tudja tehetségét. Varázslatos útja során összeakad a simlis Hectorral, s ketten együtt próbálják megfejteni a titkot, ami fényt derít Miguel családjának valódi történetére. A film előtt ráadásként 21 perces kisfilmet láthatunk Olaf karácsonyáról!

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

A Viszkis

A Viszkis

mikortól: 2017. 11. 23.

 • akciófilm, magyar 16
 • rendező: Antal Nimród
 • szereplők: Ambrus Attila (Szalay Bence), Kata (Móga Piroska) nyomozó (Schneider Zoltán)
 • 126 min

Vagány volt, híres lett. Ő az, akit mindenki ismer, olyasmit mert, amit senki előtte, és aki mindig egy lépéssel a rendőrség előtt járt. És aki minden bankrablása előtt megivott egy pohár viszkit.
Ambrus Attila (Szalay Bence) félárván nő fel, zűrös kamaszkort és javítóintézeti éveket hagy maga mögött, amikor Erdélyből kalandos körülmények között Magyarországra szökik. De az új élet nehezebbnek bizonyul, mint a régi. Egy hokicsapat kapusa és szertárosa lesz, de továbbra sincs pénze, se barátnője... míg rá nem jön, miben jó igazán. Vakmerő, gyors és alapos. Egymás után fosztja ki a postákat, bankokat, utazási irodákat. Egyre nagyobbakat kaszál, egyre éhesebb a sikerre, egyre többet akar magának, és új szerelmének (Móga Piroska). De az utolsó balhéja kudarcba fullad, és végül a régóta nyomában lihegő makacs nyomozó (Schneider Zoltán) kezei közé kerül, aki kíméletlenül szembesíti őt a tetteivel.
Kettejük játszmája azonban korántsem zárul le a Viszkis elfogásával...

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Paddington 2

Paddington 2

mikortól: 2017. 11. 30.

 • angol-francia családi animációs film, e6
 • rendező: Paul King
 • szereplők: Phoenix Buchanan (Hugh Grant), Knuckles McGinty (Brendan Gleeson), Mr Gruber (Jim Broadbent)
 • min

Mindenki kedvenc macija, a dédelgetni való Paddington boldogan éldegél a Brown családdal Windsor Gardensben, ahol az előző részben talált otthonra. Paddington csupa szív és vidámság, és amerre csak jár, marmeládot osztogat, így nem csoda, hogy roppant népszerű a helyiek körében. A kismackóra nagy feladat vár: közeleg imádott nagynénje, Lucy századik születésnapja, ezért méltó ajándékot kell kerítenie neki.
Amikor Mr. Gruber régiségboltjában észrevesz egy különleges könyvet, azonnal tudja, hogy az az igazi. És mivel a könyv nincs ingyen, lelkes hősünk furábbnál furább munkákat vállal el, hogy megvehesse. Ám ekkor a nagybecsű művet ellopják, és Paddingtonra, no meg Brownékra vár, hogy leleplezzék a gaz tolvajt.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Hozzászólások (1636)

Új hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!
2017-10-15 23:46:54
1636. szivárványlány
Szia Afrobalazs! Előreláthatólag nem lesz műsoron!

2017-10-15 18:41:17
1635. Afrobalazs
Sziasztok! HHhH – Himmler agyát Heydrichnek hívják lesz-e műsoron? Köszönöm a választ.

2017-10-12 17:24:18
1634. danaa
Szia zsocaaa!
Az Az-hoz nincsen filmes menü, és az sem valószínű, hogy a Fűrészhez lesz.
Üdv!

2017-10-12 16:21:50
1633. zsocaaa
Szia Csillápóni

Filmes menüt az "Az"-hoz adtok-e , és a későbbiekben majd a Fűrészhez lesz-e?

2017-10-09 14:29:18
1632. Csillámpóni
Szia takric!
Valószínűleg már holnaptól!

2017-10-09 12:56:20
1631. takric
Sziasztok!
A Star Wars 8. részére mikortól lehet jegyet venni?

2017-10-02 12:03:34
1630. Csillámpóni
Szia biro.hunor2!
A filmek vetíthetősége függ a forgalmazóval való megállapodástól, illetve sok más tényezőtől. Korábban úgy volt, hogy vetíteni fogjuk a filmet, azonban ez idő közben változott.

2017-10-01 21:09:28
1629. biro.hunor2
üdv, tudom hogy nem, de azt szeretném kérdezni hogy az egyenesen át 2017-es remake-ét miért nem fogják levetíteni? nem akarok reklamálni de a my little pony lemegy, ez pedig nem? válaszukat előre is köszönöm.

2017-09-29 18:33:16
1628. szivárványlány
Szia rusznyak.gyorgy! Előreláthatólag nem lesz műsoron!

2017-09-28 10:35:21
1627. rusznyak.gyorgy
Sziasztok!
A Startton filmet fogjátok vetítés?

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 / 164 oldal Következő »