Malom MoziMalom MoziMalom Mozi Webshop

Jön a Zootropolis folytatása?

Ha hihetünk Tommy Listernek, akkor hamarosan mozikba kerülhet sokunk nagy kedve, a Zootropolis 2, majd a harmadik rész.

 

A Disney minden idők legjobb nézettségi eredményét érte el amikor piacra dobta a Zootropolis, azonban a nagy siker óta nem igazán hallhattunk a folytatásról, így meglepetésként szolgál a hír, miszerint már készülőben van a két következő etap.

Új interjújában Tommy Lister törte meg a csendet.

    Teljes biztossággal állíthatom, hogy lesz következő Zootropolis közösen a Disney-vel. Hármat is csinálunk belőle, ahogyan a Madagaszkárból is három rész volt. Ez a legnagyobb film, amit a Disney jelenleg forgalmaz. Az első film 240 millió dollárba került, amíg a mostaniról azt hallottam, 300 millió dollárra fog nőni a gyártási költség. Ezek azok a költségek, amelyekbe nincs benne a filmek reklámozása. Ehhez képest a film eddig 2,6 milliárd dollárt hozott a konyhára.

Most, hogy kibújt a szög a zsákból, mikorra várható a folytatás?

Mivel a Disney nagyon nagy csendben munkálkodik a projekten már évek óta, nem valószínű, hogy mostanában fogjuk megnézni a Zootropolis 2-t. A kreatív csapatnak hosszas munkafolyamatok árán sikerül a karaktereket megalkotniuk, és végül vászonra vinniük, beletarthat még egy kis időbe amíg látunk belőlük valamit.

A stúdió részéről egyelőre nem fixálódott, de 2020 novemberében talán láthatjuk már az új epizódot, a harmadik installáció pedig előzetes hírek szerint 2021-re datálható.

Nekünk pedig addig sincs más dolgunk, csak várni az első előzetest, amiből majd kiderül, milyen szereplők térnek vissza az állati nagy balhéba.

 

 


Forrás: mozi-filmek.hu

Hozzászólások (3)

Új hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!
2016-11-12 13:11:03
3. krajkraj
Úgy izgulok már!

2015-10-19 12:21:41
2. Csillámpóni
Szia mellee!
Remélhetőleg egy-két napon belül!

2015-10-19 11:17:52
1. mellee
Szaisztok! Esetleg lehet mar tudni hogy mikor kezditek arusitani a jegyeket?