Malom MoziMalom MoziMalom Mozi Webshop

Bazi nagy francia lagzik 2.

Quest-ce quon a encore fait au bon Dieu?

mikortól: 2019. 03. 21.

  • francia vígjáték, dráma, magyarul beszélő 12
  • rendező: Philippe de Chauveron
  • szereplők: Claude Verneuil (Christian Clavier), Marie Verneuil (Chantal Lauby), David Benichou (Ary Abittan), Rachid Benassem (Medi Sadoun)
  • 99 min

A Verneuil család ismét visszatér! Claude és Maria Verneuil újabb nehézséggel szembesül. Négy vejük, Rachid, David, Chao és Charles úgy döntenek, hogy családjaikkal együtt külföldön próbálnak szerencsét. Claude és Marie el sem tudják képzelni, hogy távol legyenek szeretteiktől, ezért mindent elkövetnek, hogy visszatartsák őket a költözéstől…

A Bazi nagy francia lagzik 2014 bombasztikus francia vígjátéksikere volt, amely négy hétig vezette hazája nézettségi toplistáját, s Franciaországban az év legnézettebb filmje volt 104 millió dolláros bevételével, megelőzve valamennyi hollywoodi stúdiófilmet. A film világszerte hatalmas sikert aratott, Magyarországon is több mint 100 ezer néző látta az első epizódot a mozikban. A folytatásban valamennyi színész visszatér, a családfő Christian Clavier vezetésével (Jöttünk, láttunk, visszamennénk-sorozat, Asterix-sorozat). A Bazi nagy francia lagzik 2 a legjobb francia vígjátékhagyományokat követi, s ezúttal is bővelkedik humorban.

IMDB

PORT.HU

A film értékelése

Ajánlom ismerőseimnek

Online jegyfoglalás: