Malom MoziMalom MoziMalom Mozi Webshop

Azok a Legendás Állatok…

Harmadjára is a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei végzett az élen a hazai hétvégi mozis bevételi listán.

Jöhet nekünk akármilyen új film, minket egyelőre az Eddie Redmayne, Jude Law és Johnny Depp főszereplésével készült Legendás állatok – Grindelwald bűntettei érdekel, hiszen a bemutatóját követő harmadik hétvégén is a legtöbb bevételt hozta. De csak a bevételben volt nyerő: az érte kiadott 58,8 millió forintnál egyetlen filmre sem váltottak több jegyet, ám a 36,6 ezer nézőnél akadt több. A Filmforgalmazók Egyesületének szokásos listájából kiderül, hogy az ötödik hete futó Bohém rapszódiát 41,2 ezer néző látta csütörtöktől vasárnapig, ám az érte adott 56,8 millió forint kicsivel elmaradt a Legendás állatok újabb részének bevételétől, így szorult a Rami Malek alakította Freddie Mercury a második helyre.

Miközben a tengerentúlon már le is csengett az érdeklődés A diótörő és a négy birodalom iránt, idehaza megtartotta harmadik helyét a bájos film (19,95 millió, 13,6 ezer). Nyilván nem ez lesz az év legnépszerűbb alkotása idehaza, de még alakulhat egész jól is a sorsa.

Elmondható ez A karácsony mentőakcióra, amely újoncként került a legjobb tíz közé a negyedik helyen (18,3 millió, 13,6 ezer). Ötödiknek futott be Lars von Trier legfrissebb megosztó műve, A ház, amit Jack épített (15 millió, 10,1 ezer). Vegyes kritikákat kapott a Matt Dillon főszereplésével készült film, külföldön sokan egyszerűen kijöttek a vetítésről, mások imádták. Az biztos, a megszokott módon nem megszokott alkotást kapunk a rendezőtől, aki ezzel a filmmel tért vissza Cannes-ba.

Hatodik a Nyughatatlan özvegyek (7,6 millió, 5 ezer), míg hetedik A belleville-i zsaru (7,3 millió, 4,8 ezer). A premiert követő kilencedik héten is érdekes a Csillag születik, amely ezúttal a nyolcadik lett (6,2 millió, 4,3 ezer). Már csak kilencedik a kategóriájában az Oscar-díjra is esélyesként emlegetett Ruben Brandt, a gyűjtő című magyar animációs film (5,2 millió, 3,5 ezer), míg ugyan több nézőt gyűjtött, de kevesebb bevételt hozott, így tizedik a tizedik (!) hete vetített Apróláb (4,9 millió, 4,3 ezer).

 


Forrás: mozi-filmek.hu

Hozzászólások (3)

Új hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!
2016-11-12 13:11:03
3. krajkraj
Úgy izgulok már!

2015-10-19 12:21:41
2. Csillámpóni
Szia mellee!
Remélhetőleg egy-két napon belül!

2015-10-19 11:17:52
1. mellee
Szaisztok! Esetleg lehet mar tudni hogy mikor kezditek arusitani a jegyeket?