Malom MoziMalom MoziMalom Mozi Webshop

Aquaman: kész!

Két év kemény munkája zárult le, James Wan rendező bejelentette ugyanis, hogy befejezték az Aquaman utómunkálatait, és minden készen áll arra, hogy decemberben bemutassák a filmet.

 

Elkészült a nagy mű, legalábbis James Wan rendező bejelentette, hogy befejezték az Aquaman utóforgatását. Szó se róla, rászánták az időt, hiszen két éven keresztül foglalkoztak a filmmel, de most már minden elkészült, így már csak türelmesen ki kell várnunk, hogy a jövő hónapban idehaza is bemutassák. A rendező a saját Instagram-profilján osztotta meg a jó hírt egy fotó kíséretében, amelyen az Aquaman kosztümbe öltözött Jason Momoa képe előtt áll a teljes produkciós stáb.

 

    "Két év után, amelyben minden ébren töltött pillanatomat a feladat kötötte le, a mi kis indie filmünk végre elkészült. Nagy munka volt! Nem tudom eléggé megköszönni a fantasztikus utómunka-csapatnak a fáradhatatlan munkát, az őrülten hosszú napokat, a hétnapos munkaheteket, a sok-sok szabadnap nélkül töltött hetet, amellyel különlegessé és széppé tettük a filmet. Mindenki a szívét és lelkét beletette a munkába, és alig várom, hogy december 21-én megosszam mindenkivel. Most alszom egy nagyon nagyot!”

– írta Wan.

Nem sajnáljuk James Wantól a kiadós szunyókát, hiszen az elmúlt két évben tényleg rengeteget dolgozott a filmen, amely sokkal több volt számára, mint feladat, hiszen a szívügyének számított. A tervezés és az előkészítés pillanatától a forgatáson át az utómunkáig rengeteg ember dolgozott a filmen, amelyet már nagyon várnak a rajongók.

A movieweb.com emlékeztet rá, hogy a címszereplő Jason Momoa mellett Amber Heard, Willem Dafoe, Nicole Kidman, Dolph Lundgren, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Ludi Lin és Temuera Morrison is szerepel az Aquamanben. A filmen nagy a nyomás, hiszen a csalódást keltő Az Igazság Ligája után ez lesz a következő élőszereplős DC-film. A produkció egyébként december 21-én érkezik meg a mozikba, a premiert azonban már november 26-án megtartják Londonban.

Ti vágjátok már a centit? Megnézitek majd a filmet?


Forrás: mozi-filmek.hu

Hozzászólások (3)

Új hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!
2016-11-12 13:11:03
3. krajkraj
Úgy izgulok már!

2015-10-19 12:21:41
2. Csillámpóni
Szia mellee!
Remélhetőleg egy-két napon belül!

2015-10-19 11:17:52
1. mellee
Szaisztok! Esetleg lehet mar tudni hogy mikor kezditek arusitani a jegyeket?